Provocarea Answear : LIFESPIRATION STARTS HERE.

Provocarea Answear : LIFESPIRATION STARTS HERE.

Îmi vine în gând o melodie ce sună cam așa:

  • Cine sunt eu… fără tine?.. N-ai avut grijă de mine…!

De-aș fi scris eu aceste versuri ar fi fost puțin altfel:

  • Cine sunt eu… fără mine? N-am avut grijă de mine…!
answear.ro

Evoluția personală a unui om ține de mulți factori interiori și exteriori, dar cel mai puternic factor este sinele.

Uitându-mă la fotografiile mele de acum 10 ani îmi dau seama cât de mult m-am schimbat.

O dată la doi ani avem alt păr și alte unghii. Științific. Faptic, eu am alte unghii o dată la trei zile și alt păr o dată la două luni.

O dată la 10 ani avem alt schelet. Științific. Faptic, eu sunt cu totul alta față de acum 10 ani.

Ce mă inspiră să aspir către perfecțiune și la o mai bună versiune a mea în fiecare zi?

Fotografiile fetei de 20 ani, atât de inocentă și prostuță, atât de tristă, instabilă psihic și emoțional, cu o stimă de sine la pământ.

Răsăritul de toamnă pe care îl admir în fiecare dimineață mă face să uit orice problemele minore am avut cu o zi înainte.

rasarit de soare pixabay.com
https://pixabay.com/ro/

Noi nu avem probleme. Am învățat asta la primul pas făcut în instituția unde lucrez, în asistență socială.

Cum aș putea să fiu tristă când sunt martoră zi de zi la ce înseamnă tristețe, traumă adevărată?

Cum aș putea să mă plâng că nu am bani să îmi cumpăr o geantă de designer când alții nici nu cunosc valoarea banilor? Nu de bogați ce sunt, ci pentru că nu au văzut o bancnotă în viața lor. Banii sunt un mit.

Cum aș putea să mă plâng de singurătate? Eu când ajung acasă am tot timpul un iubit care mă așteaptă cu un cappucino, doi căței ce dau din coadă și trei pisici care mă miaună. Alții n-au nici măcar o păpușă pe care să și-o imagineze ca soră.

Cum aș putea să intru în depresie că nu mi-am găsit o pereche de pantaloni în mărimea mea, când alții nu au văzut vreodată o haină nouă, cu etichetă?

Inspirația de zi cu zi mi-o găsesc în mine și în gândurile cu ce aș putea să mai fac astăzi ca să fac pe cineva să zâmbească.

https://answear.ro/ ne îndeamnă pe toți să comunicăm care este sursa noastră de inspirație. Nu prin scris, așa cum o fac eu aici, ci printr-o fotografie care spune cât o mie de cuvinte.

Concursul durează până pe 30 noiembrie 2021, deci dacă nu vă simțiți inspirați astăzi, aveți destul timp să reflectați și să creați ceva inedit. Majoritatea fotografiilor înscrise sunt inspirate de călătorii, o pasiune care ne unește pe mulți dintre noi.

O altă pasiune comună a multor femei de pe glob este cea a fashion-ului, o industrie veche ce dintotdeauna a avut un cuvânt de zis pe parcursul generațiilor, dar care acum a luat amploare datorită platformelor social media. Înainte doar marii designeri dădeau startul unui trend, acum pot face asta oameni de rând, influenceri.

Nu ai cum să nu fii inspirat de persoane pe care le urmărești pe Instagram!

Rochiile sport, precum acestea: https://answear.ro/h/rochii-adidas.html, îmi păreau oribile până acum câțiva ani.

rochii sport answear

Am crescut cu ideea că rochia este un articol vestimentar elegant, nicidecum unul sport! Văzând însă o poză, două, trei cu fete absolut superbe purtând rochii sport cu pantofi sport…. am ajuns să am și eu în dressing nu una, nu două, ci trei astfel de rochițe.

Blugii în capul meu și în garderoba mea erau doar cei tip skinny jeans. Mi-am setat mintea că doar cu ei îmi stă bine și am refuzat ani întregi să mă gândesc că mai există și altfel de blugi. Dar… uitați-vă la perechile acestea: https://answear.ro/h/jeans-boyfriend.html .

boyfriend jeans answear

Cum am ajuns la boyfriend jeans? Am găsit o reducere de am luat o pereche la 30 lei. Click, click, comandat. N-aveam mai nimic de pierdut. Mare mi-a fost mirarea când m-am uitat în oglindă: mie chiar îmi stă bine! De nu aș fi fost inspirată de pozele altor fete de pe feed nu mi-aș fi cumpărat niciodată alt tip de jeans.

Inspirația vestimentară ne-o putem găsi oriunde: la televizor, pe Instagram, pe stradă sau la serviciu. Ceea ce contează cu adevărat este să ne simțim bine în ceea ce purtăm și nu să urmărim un trend doar pentru că așa se poartă.

Inspirația de viața ne-o putem găsi în absolut orice: în oglindă, în cărți, în muzică, în filme, pe stradă, la serviciu, pe internet, într-o călătorie la munte sau într-o țară străină. Ceea ce contează cu adevărat este să ne urmăm visurile, instinctele, să facem ceea ce simțim fără să ascultăm de altcineva și fără să încercăm să copiem pe cineva.

  • articol scris pentru SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: