Piscină la tine acasă. Lux sau normalitate?

Piscină la tine acasă. Lux sau normalitate?

Mai țineți minte când eram mici și ideea de,, vilă cu piscină ” era un lux la care nici nu ne permiteam să visăm?
Cine avea piscină acasă era considerat un om bogat.


Acum a avea o piscină în curte nu mai este un lux, ci o fiță care poate fi realizată cu un mic efort. Nu mulți au piscine acasă din cauza ideii de lux și bani mulți cheltuiți, sau din lipsa spațiului din curte.
În contextul pandemiei mersul la o piscină publică este interzis ori dacă este permis într-o oarecare limită, este periculos. Periculos a fost dintotdeauna pentru că prin apa se pot lua bacterii și ciuperci de la necunoscuți.

Cum aș putea să îmi conving soțul că este o idee minunată să ne facem o piscină în curte?


– Vacanțele sunt compromise, deci ce ar fi dacă din banii pe care i-am fi dat pe un concediu, ne-am face propria piscină în curte și am putea fi în vacanță toata vara după orele de serviciu?

Soțul bulbucă ochii și rămâne pe gânduri câteva minute. Îi surâde ideea, dar parcă vrea să fie convins 100% că e o idee bună.


Care sunt avantajele de a avea propria piscină?


    1. Relaxare la tine acasă oricând e frumos afară.
    2.Înotul este un sport care te menține în formă.
    3.Siguranța apei pe care o folosești, dispare teama de a contacta diverse bacterii.
    4.Siguranța adâncimii piscinei. Te poți decide la o adâncime acceptabilă care să fie ok și pentru adulți și pentru copii. O piscină este pentru totdeauna și în viitor sigur va fi un punct de atracție pentru familie și prieteni.
    5.Economisirea banilor pe care i-ai fi dat la piscinele publice. Pe lângă intrarea care nu are un preț de neglijat, la piscinele private prețurile băuturilor și a mâncării pe care nu o poți aduce din exterior, sunt foarte mari.
    6.Dacă te hotărăști să vinzi proprietatea, costul acesteia va fi semnificativ mai mare pentru că mentalitatea nu s-a schimbat atât de tare. Iar o,, vilă cu piscină ” pare un lux și în zilele noastre. 

– Iubire, nu trebuie să îmi faci un discurs atât de complex de convingere. Oricine și-ar dori o piscină! Nu cred că e om care să nu viseze la asta, dar tu vorbești despre piscine ca și cum se poate rezolva imediat, pac- pac.

– Dar chiar se poate rezolva imediat pac- pac! Apelăm la PiscineIeftine.ro! E o firmă cu o experiență de 15 ani și peste 400 de clienți până în prezent.

– Vrei să îmi spui că există piscine ieftine?! Ce înseamnă ieftin la tine?

– Știi ce înseamnă ieftin?! Mai puțin decât investești tu în mașinile tale tunate în sezonul de vară!

– Aaaaa. Stai. Tu vrei piscină din aia mare din plastic? Ehe, aia e de copii, iubire. Nu poți să înoți și să te menții în formă, cum făceai reclamă mai devreme.

– De plastic să-ți iei tu! Eu mă gândeam la piscine metalice sau piscine din oțel, de calitate, să ne țină mulți ani, nu să plece din curte la prima furtună. Tu nu te mai gândi mult, că acum cei de Piscine Ieftine au reduceri.

– Eh hai că intru. Hai să vedem despre ce-i vorba!

piscina metalica

– Iubire, astea-s curți din filme! Chiar putem avea și noi așa ceva la prețuri accesibile? Oare până la anul reușim?

– La anul?! Eu mai stau un an făcând plajă pe terasă? Acum vreau! Acum că vine vara! Să beau o limonadă pe marginea piscinei ca o divă!

– Ai pile de ai impresia că se poate atât de repede?!

– Nu iubire!!! Alegem o piscină și în 3-4 săptămâni e la noi! Nu fă fața asta, nu te pune nimeni la treabă. Montajul și transportul este gratuit. Toate piscinele se vând din stoc propriu, nu le așteptăm de prin alte țări, continente, de peste mări. Alegem calitate, să ne țină! De asta am ales site-ul acesta și nu oricare altul. Nu vrem chestii din alea asiatice ce crapă într-un an.

piscina

– Minunat. Acum… cum ne decidem ce piscină luăm?! Facem una maaaare de 15 metri lungime? Să ne încapă toți prietenii când se dă voie la petreceri?

– 15 metri? Tu o vrei pe cea mai mare să poți sta într-o parte și eu să fiu în cealaltă parte, să nu ne auzim când vreau să vorbesc cu tine?

– Ehe, dar parcă voiai piscină pentru relaxare, nu pentru discuții. Hai că ai dreptate, 15 metri e prea mare. 11 metri x 5m x 1,5 m e acceptabil?

– De ce te raportezi doar la astea ovale? Una rotundă mică, drăguțică de 500 x 150 cm ce are?

– Când o să avem copii, promit că mai fac una pe dimensiunea de 5m, dar hai te rog pentru noi, să facem una mai mare.

– Auzi la tine! Pentru copii! Are 1,5 metri înălțime. Eu am 1,55 ! Nu e pentru copii!

– Glumeam, iubire! Hai să ne punem de acord odată că dacă ne gândim mult vine vara și noi tot n-avem piscină în curte.

– Aaaaa… ovală de 9 m? Să nu fie nici ca tine, nici ca mine!

– Aia e! Perfect!

piscina

*articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: