Smart shopping – magazinele Outlet

Smart shopping – magazinele Outlet

Sunt pasionată de haine și tot ce înseamnă îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii.
Am o cameră imensă transformat în dressing și în fiecare zi mă îmbrac diferit, nereușind să port toate hainele dedicate unui anotimp niciodată.


Stilul meu l-aș numi… Stilul meu.


Azi pot fi îmbrăcată într-o rochiță elegantă pe care să o port la o plimbare în parc și mâine pot adopta un stil sport la birou.

outfit


Nu țin cont de nimic: trenduri, fashion, modă? Urmăresc, dar nu adopt.

imbrăcăminte outlet


Stilul meu e in funcție de starea mea de moment.

outlet

Charm-ul meu unic constă în versatilitatea felurilor în care combin haine și îndrăzneală pe care o port odată cu outfitul.

rochie
sursă https://unsplash.com/

Deseori sunt admirată pentru ținutele mele, dar consider că și atitudinea este un plus.

O ținută care mă face să mă simt bine, sexy, frumoasă îmi transformă atitudinea într-una confident și oricât de bine mi-ar sta sau nu cu niște haine, dacă eu cred că sunt cool, îi fac și pe ceilalți să creadă că sunt. Haha.
Aș dori să adopt un stil gothic, ca Amy Lee, cu rochii gothice, bocanci / ghete, ținte, lanțuri, machiaje închise la culoarea. În România însă nu aș fi privita prea ok din păcate.

gothic outlet
sursă https://unsplash.com/

Dar câteodată îmi fac câte o poftă și mă îmbrac așa cum mi-aș dori să mă îmbrac tot timpul.

Cu o fustă din tul neagră, 3 sferturi, o bluză din dantelă cu un cap de mort mare pe mijloc, o pereche de ghete din piele, un chocker din piele întoarsă cu un pandantiv model cruce ce are un șarpe mare încolăcit pe ea și brățări cu ținte.

Stilul meu fiind bipolar, mi-aș dori să mă pot îmbrăca și în rochii stil Maria Antoneta, stilul Medieval Renascentist din secolul al 18-lea!

rochie sec 18
sursă: https://www.pexels.com/

Chiar am căutat pentru a înlocui clasica rochie de mireasă cu una de genul.

O rochie neagră, cu corset, bufantă tare de la talie în jos, decorată cu tulle din dantelă albă. Stilul acesta se aseamănă foarte mult cu gel gothic, probabil de asta mă atrage.

Da, eu vreau să mă mărit într-o rochie neagră și invitații să se îmbrace în alb. Fiecare în stilul lui, cum se simte bine și comod. Nu vreau niciun dress code elegant.

Până la visurile mele… să vorbim despre realitate și despre hainele mele.


Cum reușesc să am atât de multe haine fără să cheltui averi? ( aș cheltui mulți bani, dar nu sunt bogată. Într-o altă viață poate).
Făcând smart shopping.
Ce înseamnă asta?


Tot ce înseamnă second hand și outlet.

Unde găsim adevărate comori, câteodată chiar și cu etichetă, din vechile colecții ale brandurilor.
Nu mă credeți?
Ținutele prezentate în fotografiile cu mine sunt realizate în proporție de 80% din piese vestimentare găsite în magazine de tip outlet dama

Care sunt avantajele cumpărăturilor din astfel de magazine?

  1. Găsești haine unicat, nefăcând parte dintr-un lot de zeci/ sute de articole la fel.
  2. Poți găsi haine de firmă scumpe la care nu ai avea acces financiar în alte circumstanțe.
  3. Hainele, gențile, încălțămintea sunt mult mai ieftine în magazinele second hand decât cele din magazinele din Mall, uneori la prețuri exagerat de mici.

Care sunt dezavantajele cumpărăturilor din astfel de magazine?

Nu prea mai sunt. Dacă acum câțiva ani era un stigmat să fii văzut într-un magazin de tip second hand sau outlet, acum e chiar la modă să îți cumperi haine ,, vintage”. Bloggerii și vloggeri au schimbat total percepția asupra cumpărăturilor second-hand, transformând stigmatul în ceva cool.

Orice articol cumpărat necesită spălare înainte de purtare. Dar nu e chiar un dezavantaj pentru că asta trebuie să facem chiar și la articolele noi cumpărate din magazine.

Unde găsim magazinele SH și Outlet?

Peste tot! La mine în oraș sunt în fiecare cartier. Și îmi place ca o dată pe lună să le iau la rând pe toate din centru împreună cu o prietenă la fel de pasionată.

Eu cum sunt obsedată de shopping online, mă gândesc că mai sunt oameni ca mine.

Există și online! Pe Evernisaj găsim haine second hand și outlet, firme renumite precum H&M, Levi s, Calvin Klein, Guess etc.

Voi sunteți clienți ale magazinelor second hand și outlet?

  • articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: