Negociat.ro = smart shopping online

Negociat.ro = smart shopping

Am descoperit shopping-ul online acum mulți ani devenindu-mi unul dintre cei mai buni prieteni.

            Câteodată am nevoie să ies în oraș, să mă plimb prin magazine, dar de cele mai multe ori prefer să pierd ore online în fața laptopului/ telefonului, cu o cafea în mână sau un pahar de vin.

            De ce prefer cumpărăturile online? Pe lângă comoditatea de a ,, vizita” sute, mii de magazine de acasă, avantajul este că online găsești absolut tot ce ai nevoie, față de magazinele normale. Chiar și într-un mall mare e posibil să nu găsești tot ce ai nevoie dacă produsele de interes fac parte din categorii diferite.

            Spre exemplu, în ultimul timp m-am axat pe produse hand-made, mai exact fac tablouri din diferite accesorii. Materialele necesare se găsesc foarte greu în oraș și la prețuri mari, astfel că îmi cumpăr ce am nevoie exclusiv online.

tablou handmade

            Cum îmi place să exagerez tot timpul, deși nu am comenzi și am vândut doar un tablou până acum, cumpăr mult, mult, mult să fiu sigură că pot realiza ce îmi trece prin minte în orice clipă.

            În principal am nevoie de multe rame foto, de diferite dimensiuni, diferite modele, pentru că ele sunt baza lucrărilor mele.

            Pe site-ul negociat.ro este posibilă negocierea de preț atunci când se cumpără mai multe produse. Iar eu am nevoie de multe, multe, multe!

            Ramele foto se găsesc în categoria Decorațiuni. Cum se procedează? Se alege tipul de ramă preferat, se adaugă cantitatea dorită ( preferabil de minim 10 bucăți) și în loc de adăugare în coș, se apasă negociază. Se completează câmpurile de număr de telefon și email și se așteaptă oferta ce va fi primită prin mail.

rama negociat

            Negociat.ro este un concept nou – acest marketplace online a luat viață în Decembrie 2019 și a ajuns la peste 250 de vendori-parteneri înregistrați și la peste 120.000 de produse listate în doar câteva luni de la lansare, iar în 2020 vânzările au crescut cu peste 456%, ajungând la mii de comenzi lunare comandate de clienți de la vendorii-parteneri. 

            De ce prefer cumpărăturile dintr-un marketplace față de celelalte magazine de sine stătătoare? Pentru că într-un marketplace vând mai multe magazine ( vendori), astfel că găsesc mai multe modele și o ofertă mai largă de prețuri și produse. Pot face diferența dintre articolele necesare direct pe site, fără să stau pe mai multe site-uri deschise deodată.

            Pentru tablourile mele hand-made folosesc nasturi, flori artificiale, pene, mărgele, litere etc. Dacă unele materiale pot fi reciclate de la bijuterii nepurtate, haine nefolosite, nasturi de la bunica, unele trebuie cumpărate și testate împreună cu materia prima folosită.

            Cum ar fi adezivul. Un adeziv poate să meargă la lemn, iar la mărgele să nu fie eficient. Pentru asta am testat multe și investit în câteva tipuri de adeziv. Pe negociat.ro sunt prezente multe oferte de la diferite firme. Cu posibilitatea de a negocia, se poate ajunge la un preț mai mic decât cel prezent în orice alt magazin online sau fizic. Opțiunea de negociat este un avantaj pe care nu îl găsim în multe locuri și care poate fi folosită doar în condițiile în care se cumpără mai multe bucăți.

negociat.ro

            Pe lângă avantajul multor opțiuni am putut și să mă informez cu privire la eficiența acestora, fiecare produs având o descriere detaliată.

            Un alt plus pentru cumpărăturile online este oferta de promoții. Cu o simplă abonare la site afli produsele aflate la promoție din ziua respectivă. Și în magazinele fizice sunt uneori reduceri, dar trebuie urmărit anunțul de pe fereastră, o metodă învechită și aproape inutilă.

            Pe negociat.ro găsim și secțiunea de outlet, unde găsim articole chiar și cu 70% reducere de la diferiți parteneri. Printre categorii avem chiar și laptopuri, articole pentru copii, haine fashion și sport, accesorii auto-moto, produse tv , audio-video și foto etc – acoperă o arie largă de produse utile fiecăruia. Produse friendly- buget pentru fiecare casă.

            Bonus: dacă te vei decide să faci cumpărături și să negociezi prețul acestora, intri în concursul anului 2021 pentru premiul de 2021 de Euro. De asemenea, fiecare a 1021-a comandă primește 1021 de lei, iar în unele comenzi pot fi adăugate direct în colet sute de premii surpriză.

  • articol scris pentru Spring SuperBlog2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: