La Cabine- fiolele iubite de Curtea Regală a Spaniei

La Cabine- fiolele iubite de Curtea Regală a Spaniei

Toate femeile au ca țel în viață să rămână cât mai tinere.

Leacul pentru îmbătrânire nu a fost inventat, dar s-au realizat inovații care să ne mențină tinere, măcar aparent, cât mai mult timp.

Secretul este să începi timpuriu, să nu crezi că serurile și cremele sunt doar pentru femei în vârstă pentru că odată ce ai ajuns la acea vârstă la care te simți bătrână vei constata că e prea târziu.

Ce poți folosi pentru a îți stimula elasticitate feței și a preveni ridurile, pentru hidratare, pentru reglarea colagenului, pe scurt… pentru a preveni efectele îmbătrânirii?

Fiolele LA CABINE

Cine este brandul La Cabine?

Totul a pornit de la iubirea pentru frumusețe, într-un salon de beauty din Barcelona, unde niște oameni au dorit să ofere tratamente de top clienților săi, investind în research și laboratoare. Un brand care se axează pe oamenii simpli oferind produse cosmetice sigure și eficiente.

Au obținut premiul Alibaba’s Strategic Partner  pentru dezvoltarea lor în domeniul cosmeticii și s-au alăturat specialiștilor din China în beauty. Toate femeile visează la frumusețea asiatică și la tenul lor impecabil!

Industria de skin care este atât de dezvoltată, există sute, mii de produse care îți promit un ten perfect, rutine zilnice, rutine săptămânale! Te poți cufunda în ele și tenul să se înrăutățească.

Am picat și eu în plasa articolelor și videourile cu multe produse: seruri, creme, uleiuri, acizi. Dimineața puneam 3 produse pe față, seara vreo 5, o dată la câteva zile puneam câte un alt produs și tot așa.

Și știți ce? Tenul meu s-a umplut de puncte negre și coșulețe.

Pe net fetele ziceau că trebuie răbdare. Bun, am avut. Până n-am mai putut.

Mi-am intoxicat fața cu atâtea substanțe când el nu avea nevoie de ele.

Ce vreau pentru mine?

Un ten curat, hidratat, luminos și fără riduri pentru cât mai mult timp posibil.

LA CABINE- COLLAGEN BOOST

la cabine collagen

O fiolă La Cabine Collagen are cantitate de 2 ml, cantitatea perfect necesară pentru ca serul să fie întins pe față.

Conferă fermitate și restructurează aspectul tenului. Crește cantitatea de colagen din piele.

Cu spilanthes acmella, tetrapeptide, scualen si L-Carnosina, flacoanele concentrate pentru față cu colagen pur întăresc și restructurează aspectul tenului, crescând în același timp cantitatea și densitatea de colagen din piele. Acestea previn apariția ridurilor și pierderea elasticității.

Exact ce am eu nevoie! Pentru că tenul meu e problematic doar într-o anumită perioadă a lunii nu am de ce să-l bombardez cu soluții care nu sunt necesare și mi-ar face rău.

Pentru ca acea săptămână să nu îmi distrugă zenul ( asta însemnând puncte negre, ten gras și alte imperfecțiuni), am soluția!

LA CABINE ANTI IMPERFECTIONS

Elimină impuritățile. Netezește porii. Matifiază pielea.

fiole anti imperfectiuni

Blistere dermopurificatoare concentrate pentru a corecta impuritățile și imperfecțiunile. Conțin acid salicilic, alantoina și Buchu. Au dublă acțiune: de matifiere a pielii, atenuând porii și în același timp previn apariția imperfecțiunilor.

            Înainte de folosirea oricăreia dintre fiole tenul trebuie să fie demachiat și curățat, pentru ca acestea să intre bine în piele și să își ducă la bun sfârșit scopul.

  • 7 zile mai târziu

Găsesc în cutia poștală un plic misterios, elegant, cu sigiliu ca în filme și timbru de Spania.

Cred că e o greșeală, dar e numele meu trecut la destinatar! Expeditorul… secret.

Poate am un admirator secret din Spania, un prinț ce își caută viitoare regină în România.

Deschid plicul: e de la Curtea Regală a Spaniei!

Sunt femeie măritată, dar dacă e să fiu prințesă… pot să zic nu?!

Mă trezesc la realitate și citesc că sunt apreciată pentru mintea mea, pentru ceea ce scriu, pentru recentul meu articol despre ce produse am nevoie de la brandul La Cabine. Sunt invitată să le testez la mama lor acasă pentru un următor articol unde să îmi expun experiența.

10 ani de când scriu despre diferite branduri și abia am fost invitată la București la câte un eveniment, două. Saltul este unul imens și mă face să mă simt apreciată.

Intru pe internet să mă laud la prietene, când văd că am și un email de la Curtea Regală unde mă roagă să le dau mai multe date personale și să îmi aleg data în care vreau să merg în vacanță. Bilele de avion și cazarea mi-o oferă ei. Plus pot alege să merg însoțită!

Mă uit la al meu soț care c-un ochi zâmbește cu gândul la o vacanță, c-un altul e nedumerit: mă duc să testez produse de skin care, ce să caute el acolo?

  • Ia-o pe Andreea! O vacanța ca între fete! Avem noi timp de vacanțele noastre!

Stabilesc să plecăm weekendul viitor. Verific prognoza meteo și pare o vreme perfectă pentru plimbări și experiențe noi!

Zborul cu avionul durează aproape 7 ore, pentru că avem o escală, timp în care ne punem la punct obiectivele pe care vrem să le vizităm, pe lângă Palacio de Oriente, unde suntem invitate.

La ajungerea în Madrid suntem întâmpinate de o limuzină cu un șofer elegant, îmbrăcat la costum, care ne ia bagajele și ne arată împrejurimile până la destinație.

Suntem cazare mai întai în casa de oaspeți pentru a ne odihni, iar seara urmează să ne escorteze în Palat pentru a lua cina la Casa Regală!

Ne îmbrăcăm cu cele mai elegante și decente rochii, ne machiem, ne facem părul în cocuri sofisticate și așteptăm nerăbdătoare.

Oare chiar și-a imaginat cineva că ne vom odihni?!

Ajunse în sala unde vom cina, salutăm politicos așa cum am văzut în The Crown că se face și ne așezăm pe scaun în fața multor feluri de mâncare sofisticate.

Observ că familia regală nu e așa cum mi-am imaginat. Par oameni simpli, o familie fericită care cinează.

Ni se explică că în mod normal nu au masa plină de mâncare, dar voiau să fie siguri că vom găsi ceva pe placul nostru culinar.

Regina Letizia este o regină atât de tânără și frumoasă încât aș fi zis că e prințesă! Conceptul de regină mi se pare sinonim cu o doamnă în vârstă.

Aceasta m-a felicitat pentru articolul meu zicându-mi că și ea folosește produsele La Cabine. Mâine vor veni cei de la companie cu o prezentare pe care dorește ca eu să o filmez.

Ziua cea mare e aici! Ne îmbrăcăm ceva mai casual pentru a nu exagera și după micul dejun, pășim într-o sală mare, plină de oameni, care la intrarea mea s-au oprit din ce făceau pentru a mă întâmpina.

Glumesc, am intrat odată cu Regina. Știau de mine, mă așteptau, dar nu și-ar fi ținut respirația la intrarea mea.

O domnișoară îmi propune să îmi studieze tenul pentru a îmi face o cremă personalizată, potrivită pentru nevoile mele.

Wow! Știam de fiole, dar cremă personalizată? Pe lângă tenul meu, mi-a pus și întrebări personale: alergii, cât dorm, unde locuiesc, care e nivelul de poluare etc și m-a întrebat ce îmi doresc de la o cremă, ce textură să aibă, să fie cu spf sau nu. După ce am terminat interviul mi-a zis că în maxim 48 de ore voi avea crema mea.

Perfect! Maxim 48 de ore mai stau în Spania!

Urmează prezentarea fiolelor: colagen, acid hialuronic, botox, retinol, vitamina c – s-a vorbit despre toate!

la cabine fiole

La finalul prezentării ni s-au dat goodie bag-uri cu toate fiolele lor pentru ca următorul meu articol să fie unul real, cu produse testate.

Suntem libere. Avem șoferul la dispoziție. Unde mergem?

Mergem la Luna Rossa, o pizzerie din Madrid administrată de un român! Pizza lor este recunoscută în Madrid și am vrea să aflăm și cum e să fii român și să ai o afacere de succes în Spania.

Cu doar 25 euro, după ce am mâncat, luăm un City Tour Madrid pentru că timpul este limitat , iar noi vrem să vedem cât mai mult din acest oraș minunat.

Comic e că include o oprire la Palatul Regal. Am râs când am oprit și toți turiștii s-au minunat când paznicii ne-au deschis porțile și ne-au salutat zicându-ne pe nume.

În Parcul Buen Retino ne-am plimbat cu barca și-am mângâiat lebedele și-am pozat Teatrul de Marionete făcându-i în ciudă surorii mele, studentă la Arte, secțiunea teatru- marionete.

Poze de Instagram am făcut la Casa de la Panaderia din Piața Mayor, la statuia Ursul si Arborele de Capsuni și la plăcuța cu KM 0 din Piața Puerta del Sol.

Am fost la un târg de suveniruri și piese vintage din Piața Spaniolă, de unde am cumpărat cadouri pentru cei dragi.

Ne-am culturalizat în Muzeul Prado, ThyssenBornemisza și Muzeul Reina Sofía.

Seara am mâncat un sandwich cu calamar pe o bordură, vizionând un spectacol de Flamenco în aer liber.

A două zi am petrecut-o în Palat, cu o prezentare full din partea familiei Regale ce ne-au făcut să simțim că facem parte din familie.

Înainte de plecarea spre aeroport, am primit crema personalizată La Cabine ce îmi era promisă.

O experiență de neuitat și de povestit la nepoți!

Nu toată lumea ajunge în Spania pentru întregul răsfăț, dar găsiți fiolele La Cabine în Farmacia La Preț Mic! Puteți să luați câte o fiolă de testat sau o cutie de 10 pentru răsfăț total.

 

  • articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: