Frisomat – 7 idei de afaceri într-o hală metalică

Frisomat – 7 idei de afaceri într-o hală metalică

Acum jumătate de an visam la propria noastră hală metalică transformată în service auto.


Acum jumătate de an începeam să ne interesăm de tot ceea ce înseamnă hală metalică și fonduri europene, făceam planuri și visuri ce astăzi sunt o realitate. ( vezi articolul despre Frisomat din toamnă)


Noi am luat decizia corectă.

Vrem să ajutăm și să inspirăm oameni să își îndeplinească visul utilizând costuri minime și produse de calitate.
Noi avem o experiență de jumătate de an, dar Frisomat are o experiență în România de 25 ani. Totul a pornit din Piatra Neamț, cu ADN româno-belgian, și brandul se scrie sub sloganul “Innovators in steel building” / “Inovatori în construcții metalice”.


Deci dacă nu ne credeți pe noi pe cuvânt, pe ei, experții în hale metalice, nu aveți cum să îi ignorați.

Dacă închideți articolul gândindu-vă că lumea mașinilor nu face parte din universul vostru, aflați că oportunitățile de afaceri sunt multiple. Au peste 1000 de proiecte la activ în România, iar în toată lumea au 40 de mii de hale metalice construite, unde s-au implicat 450 de experți angajați la nivel internațional.
Algeria, Belgia, Brazilia, Bulgaria, Slovacia, Franța, Germania, Ungaria, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Olanda și Ucraina au încredere în Frisomat când vine vorba de afacerile lor dezvoltate în hale metalice.


Mulți oameni când se gândesc la o hală vizualizează o hală plină de praf, cu utilaje grele și complicate, unde se produc anumite lucruri: haine, produse auto, obiecte din materiale reciclabile; service-uri auto, stații ITP, vopsitorii auto etc.


Hală deși este un substantiv feminin, duce cu gândul la afaceri de bărbați.
Vreau să schimb mentalitatea aceasta.


Un proiect Hala metalica Frisomat poate fi transformat în ceva elegant :
    1. O florărie, cu un depozit de flori și o sală unde angajatele realizează decorațiuni din flori.

frisomat florarie

    2. O sală de evenimente. Sună șocant? De ce corturile sunt acceptabile la o nuntă și o hală nu ar fi? Decorata ca un restaurant cu o sală de dans, boxe și bar.
Un spațiu mare, ideal pentru evenimente, utilizând costuri mici pentru un spațiu de vis.


    3. Un magazin de haine, compartimentat pe mai multe spații dedicate stilurilor de fashion: street fashion, casual, office, mire și mireasă, sport etc.
Spațiul poate fi separat foarte ușor folosind structuri metalice, iar locația va fi cu siguranță ceva inedit.


    4. Construcție spațiu birou. Poți face o mini clădire de birouri sau pur și simplu spațiul tău de activitate intim.
Aici diversitatea de afaceri este infinită.


    5. Afacere de hand-made- o hală producție Frisomat. Toate femeile care își încep afaceri hand-made visează să o scoată cândva din dormitor.
Eu sunt la început și deja am ocupat o cameră imensă cu toate materialele de care am nevoie. O afacere prosperă nu vreau să îmi imaginez cât spațiu ar ocupa.
Astfel că o hală metalică rezolvă problema. Un birou, un spațiu de depozitare și un spațiu pentru creație e ceea ce trebuie. 

6. O sala de sport Frisomat! Sau o sală de dans, de Zumba! Lumea e înnebunită după așa ceva și mai ales acum, în pandemie! În orașele unde sălile sunt deschise e oportunitatea ideală de a face mișcare și a socializa în același timp. De a face ce îți place, de a îți întreține corpul sau de a slăbi.

hala metalica sala de sport

7. Un spațiu de joacă pentru copii! Spațiile de joacă nu vor da niciodată greș dacă ai un spațiu bine compartimentat și angajați specialiști, iubitori de copii.

frisomat spatiu joaca

De ce să alegi Frisomat pentru afacerea ta?

Pentru că este o firmă care vede mai mult decât profitul personal.

Procesul lor de fabricație este durabil- folosesc mai puțin oțel ( oțel laminat la rece , la fel de sustenabil și rezistent). 50% din energia pe care o consumă făcând materialele provine de la panouri solare, deci sunt eco friendly. Oțelul lor este 100% reciclabil!

Apelând la Frisomat nu ai bătăi de cap. Tot procesul începe consultându-te cu un specialist ce îți va da cele mai bune sfaturi. Toate halele lor sunt făcute la comandă.

10 Motive pentru care să alegi să investești într-o hală metalică:

De ce vrem să alegem o hala service auto de la Frisomat? Pentru că există următoarele avantaje:

  1. calitatea proiectării, a materialelor de construcție și a montajului.

2. durata de execuție scurtă datorită experienței acumulate de Frisomat în România, a sistemului inovator de profile prefabricate și montajului asigurat de echipe Frisomat. Timpul de montaj este infim față de o construcție din cărămidă.

3. personalizare conform cerințelor proiectului sau al spațiului disponibil. Imaginează-ți ce ai nevoie și proiectantul îți îndeplinește visul.

4. siguranța și durabilitatea în exploatare.

5. igiena, rezistența la soluțiile de igienizare periodică. Un aspect foarte important în orice afacere, dar mai ales în vremurile pe care le trăim.

6. aspectul arhitectural modern și funcțional.

7. izolarea termică și izolarea împotriva zgomotului. Să te simți confortabil termic e de la sine înțeles, dar dacă ai o afacere zgomotoasă ( producție, service, reparații diverse) ai nevoie și de o izolație fonică.

8. protecție anticoroziva de lungă durată asigurată de stratul de Zn 275 g/mp – structura și panouri SW cu 6 straturi de vopsea.

9. costuri de exploatare reduse la minimum, asigurate prin termo și hidroizolația excelentă.

10. costuri de mentenanță aproape zero (construcția, exclusiv dotările interne) – cel mai important aspect. Oricâtă dorință și pasiune avem pentru afacerea noastră, trebuie să ținem cont și de aspectul financiar.

Odată decis asupra a ceea ce vrei să construiești, tot procesul este realizat de ei- proiectare, dezvoltare, transport și montaj.

  • articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: