Curățenia care contează e curățenia în care te simți confortabil

Curățenia care contează e curățenia în care te simți confortabil.


Pentru unii curățenie înseamnă ca totul să fie lună, să nu existe fir de praf, totul să fie călcat și aranjat, geamurile să fie atât de curate încât să nu îți dai seama de existența lor și tot așa până ajungi ca viața ta să se înece în soluții de curățenie.


Pentru noi…  Cu 3 pisici și un blănos imens cu părul lung, curățenia nu înseamnă altceva decât un loc curat unde să mănânci și o ordine decentă.


Nasurile și lăbuțele pisicilor vor lăsa tot timpul amprente pe geamuri, încercând cu disperare să prindă vrăbiuțele din curte.

Știți soluția pentru această mică problemă? Un aspirator de geamuri de la Kärcher! Habar nu aveam că există așa de ceva până de curând, iar ștergerea geamurilor este chinul meu de când exist! Să te chinui să freci petele până nu rămâne nicio urmă e Iadul pe Pâmânt. Prea multă soluție – pete, prea puțină soluție- pete! Calea de mijloc o găsești după dureri de mână și multe înjurături și blesteme. Daaaar, să fie sănătoși oamenii inteligenți ce s-au gândit la ușurarea muncii noastre de-au inventat acest aspirator minunat, ușor de folosit, ce lasă geamurile curate și fără urme într-un scurt timp de folosire.

Ps: se poate folosi și la gresie, plite și alte suprafețe de genul. Chiar și la parbrize! Dar haideți măcar latura asta să o lăsam bărbaților din viața noastră.


Cățelul se urcă pe canapea când intră în casă zi de zi, că așa l-a învățat mă-sa ( aka eu). Cățel pe canapea? Dar vaaaaai!


Cățel pe canapea, pisici peste tot. Asta este casa noastră!


E minunat c-a început primăvara!
Și odată cu ea au venit și ploile.
Și odată cu ploile au venit în casă lăbuțele pline de noroi!!!
Nu îmi place să pierd mult timp făcând curat. Mai ales că sunt singura direct responsabilă de curățenie în casă.


Cel direct responsabil cu achiziționarea produselor electrocasnice mă ajută prin cumpărarea device-urile ce îmi fac viața de gospodină mai ușoară.
Să dau cu aspiratorul, după care să vin pe aceiași suprafață cu mopul îmi distrugea zilele! Pe lângă psihicul ce stă prost cu nervii, ceda și spatele meu de la poziția incomodă.


Surpriză! Există un mop electric Kärcher ( FC 5 Cordless Premium) ce face toată treaba deodată! Aspirat și ștergere în același timp, înjumătățind timpul de curățenie. Se autocurăță, nu mă mai chinui cu mopul clasic riscând să vărs găleată cu apă ( am pățit-o de câteva ori și mi-am blestemat zilele). Un alt bonus este înălțimea acestuia, ce nu mă mai obligă să stau într-o poziție incomodă.


Pentru canapea a trebuit să facem o investiție ce s-a dovedit a fi de o utilitate multiplă : un aspirator cu funcție de spălare ce îmi curăță canapeaua în 10 minute. Astfel că… Plouă afară – > cățelul se joacă în noroi – > refuză să intre în cadă – > intră în casă – > profită de un moment de neatenție și se urcă pe canapea – > canapeaua din gri se face maro – > Andra pune aspiratorul în funcție – > animăluțele se ascund de la zgomot – > canapeaua e gri, ca nouă = Curățenia WOW!


Pe lângă curățenia din casă, spălat canapele, covoare, perne etc, noi folosim acest aspirator și pentru realizarea spălării interioarelor la mașini. Are diverse capuri de la mari la mici care ajung să curățe prin toate locurile înguste și se poate folosi inclusiv pe suprafețele dure.


Curățenia de primăvară nu trebuie să fie un chin dacă ai soluții inovatoare. Iar curățenia de primăvară nu trebuie să fie un blestem dacă ea e întreținută în timp.

Pentru mai puțin efort și mai multă eficiență apelați la produsele Kärcher, firmă care este, în prezent, liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curățare. 


Puneți-vă o muzică bună, cântați, beți un pahar de vin printre piruetele realizate în jurul mopului și priviți totul ca pe realizarea confortului vieții de zi cu zi.
Dacă nu aveți chef, citiți o carte, uitați-vă la un film pe Netflix, DSP-ul nu vine în inspecție! Și mâine e o zi. 

  • articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: