Ce ar spune bucătăria mea despre mine?

Ce ar spune bucătăria mea despre mine?


Ar spune că sunt nebună, că nu mai înțelege nimic. Că ar crede că stau mai multe femei în casa mea. De ar putea gândi, clar ar zice ca sufăr de dublă personalitate!

De ce?


Pentru că o săptămână o ignor total. Îmi fac numai cafeaua dimineața și o savurez dând scroll pe Pinterest, după care intru doar să mai adaug mâncare la animăluțe.


O săptămână mănânc numai în oraș. Eu am o vorbă : mănânc de parcă sunt bogată. Asta însemnând că iau restaurantele la rând de dimineață până seară! La serviciu comand chinezesc și alte fițe, iar oalele mele prind praf.


Până mă ia o toană de gospodină!


Și într-o altă săptămână pregătesc micul dejun, la prânz fac o supică și un al doilea fel de mâncare. Câteodată fac chiar și un desert!

Seara eu mă relaxez cu un pahar de vin și iubitul meu gătește cina, face o salată, răstoarnă bucătăria cu susul în jos de săraca nu înțelege cu ce a greșit. Abia a ieșit din concediu, de ce o luam așa tare?

gătit în bucătarie
sursă galerie foto frankemagazinonline.ro/


A doua zi dimineața, cât timp se pregătește cafeaua, bag vasele ce au rămas împrăștiate peste tot în mașina de spălat vase. Bucătăria mea poate în sfârșit să mai răsufle liniștită.


Nu prea mult că iese iar spiritul meu de bucătar la înaintare!


Bucătăria mea are o relație de love/ hate cu mine.

Îi place cum e decorată și îi place că îi ofer zile de concediu multe, mai multe decât prevede legea, dar când e la muncă o epuizez.


Îi place când iubitul îmi aduce flori și o decorez cu o vază frumoasă, dar o enervează când pisicile se urcă pe masă.

Îi place când o aerisesc și pun bețișoare parfumate, dar urăște când fumăm amândoi și nu deschid geamul că e frig. Și-ar dori să primească cadou o hotă Franke Maris să scape de problema fumului. Ar fi de mare ajutor și la eliminarea mirosurilor de mâncare. E o doamnă, nu vrea să își arate latura de ,, bucătărie gospodină”.


Îi place când mâncăm acasă și ne vede ca pe o familie fericită și împlinită, dar nu înțelege de ce nu strângem imediat după ce terminăm de mâncat.


Îi place ca poate fi considerată o bucătărie smart. Părinții ei au urmat sfaturile Franke și au cumpărat cuptor cu microunde Smart pentru că nu au timp de stat mult în casă. Mâncarea se face mai repede decât pe plită sau în cuptorul clasic. I-au luat și cuptor electric care cam stă degeaba, dar dă bine la design, cum a văzut mami în Showroom Franke.

bucătăria smart  Franke
sursă galerie foto frankemagazinonline.ro/


Bucătăria mea e fericită că are chiuvetă Franke Mythos Cristallo Nero , o chiuveta Franke mare si frumoasă, unde încap multe vase să zacă până a 2a zi. Situația asta o enervează, dar când o curăț și miroase a lămâiță, îi trece repede supărarea.

bucătăria mythos
sursă galerie foto frankemagazinonline.ro/


Bucătăria mea e fericită ca nu e niciodată singură. Canapeaua mare găzduiește permanent câte o pisică când noi nu suntem acasă, iar când pisica toarce, bucătăria zâmbește. 

Bucătăria ta ce ar spune despre tine?

  • articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: