CashClub – cum să faci cumpărături smart

CashClub – cum să faci cumpărături smart

O seară obișnuită, stau cu paharul de vin rose în față, c-un ochi la telefon și un altul pe Netflix.
Ajunge soțul acasă și pe lângă sărutarea obișnuită, îmi ia telefonul din mână ( un gest total neobișnuit), se aşază la masă și începe sa butoneze.


Mă uit cu o sprânceană ridicată și încerc să îmi dau seama ce se întâmplă.
După nici un minut îmi întinde telefonul :

– Nu crezi că se duc prea mulți bani pe cumpărăturile tale online?!
Rămân stupefiată. Niciodată nu mi-a mai reproșat așa ceva, dau să zic:
– Nu crezi că se duc prea mulți bani pe mașinile tale?!
Dar nu apuc sa zic nimic, amuțită de gesturile lui și își completează ideea:
– Ți-am instalat o aplicație din Google Play ca să nu mai chinui atât de mult! Și dacă te hotărăști să te schimbi pe Iphone, ți-o instalez și acolo, e disponibilă și în Apple Store.


Nervi. Teroare.


– Adică mi-ai băgat limită de cheltuieli pe carduri?! Fac comenzi ramburs, mă descurc, de când trebuie să dau explicații ce fac cu banii mei?!
Începe să râdă isteric, enervându-mă și mai tare!
– Doamne, măi iubire! Ți-am instalat CashClub!

cashclub


– Mi-ai instalat ce???
– CashClub! O aplicație prin care primești un procent între 1% și 30% din banii pe care îi dai pe toate prostiile. Facem economie! Cheltui la fel, dar în același timp cheltui mai puțin. Ți-am făcut cont, tu mai trebuie doar să îți adaugi IBAN-ul contului unde vei primi banii înapoi de pe cumpărături.
– Da știi tu de unde îmi comand cosmetice, haine, genți? Nu am nevoie de o aplicație în plus pe telefon doar așa… Să fie.


– Nu știu, dar știu ca sunt peste 800 de magazine de unde poți cumpăra astfel încât să beneficiezi de opțiunea cash back și mai știu că gelul tău preferat de duș e acela de la Yves Rocher cu aromă de cafea și numai la câte cumpărături faci la ei poți să îți faci credit de minim 50 lei astfel încât să poți scoate banii. Și mai știu cât timp pierzi pe Bonprix și Answear căutând haine, pe care le găsești în aplicație.
– Mda, bine… Sună bine!

-Sună bine?! Ai până și Aliexpress acolo! Aici te-am atins la punctul slab, ești dependentă de Ali! Îți cumperi ieftin toate prostioarele și chestiile pentru hand-made de acolo. Urmărești sărbătorile chinezilor când au reduceri. Acum le vei lua și mai ieftin!

-Wooow! Dar daca să zicem că vreau să stau la birou, la laptop, să vad produsele mai bine? Cum mai pot beneficia de CashClub? Trebuie neapărat să stau cu ochii în telefon pe toate site-urile mele?
– Asta urma! Să îți pun extensia de browser ca să poți faci cumpărături și pe laptop. Știu că nu ai nicio idee despre ce vorbesc, dar te ajut și acolo.
– Ce-o fi asta extensie… habar n-am, dar fie. Tu ai aplicația asta?
– Normal. Doar ți-am făcut cont prin link-ul meu ca să primesc 30 lei la prima ta comanda plasată. Aplicația asta nu este doar pentru femei. Eu pot să dau comenzi la Flanco, Dechatlon, pot să le iau mâncare la animăluțe de pe PetMart, pot chiar să cumpăr bilete de avion prin FlyDubai! Să îți iau cadouri de la MeliMelo… Ehe, am ce cumpăra!
– Haha!
– Ținem banii în familie! Să le spui și prietenelor tale și pune un anunț pe Facebook ca să se înscrie cât mai mulți și astfel faci mai mulți bănuți pe care să îi cheltui. Și ele, la rândul lor, primesc câte 30 lei! Pui anunț și pe pagina ta de blog, să afle toată lumea de CashClub.


– Ah, asta pot să fac foarte ușor! Le zic, dar lor cine le pune aplicația sau extensia pe telefon? Dacă nu se descurcă?

– Hai că îți fac o prezentare ca să înțeleagă sigur!

Pentru aplicație, descarci aplicația din Google Play sau Apple Store, îți faci un cont gratuit, alegi magazinul din lista de magazine de unde vrei să faci cumpărături astăzi și gata, ai bonus la finalizarea comenzii.

extensie cashclub

Pentru extensie, chiar de pare un cuvânt complicat, e foarte ușor! Intri pe cashclub.ro, îți faci un cont gratuit sau te loghezi deja cu cel făcut prin aplicație, descarci extensia ( îți apare anunț mare că o poți descărca), o instalezi printr-un simplu click și gata, poți face cumpărături!

aplicatie cashclub


– Știi cum mai poți economisi bani?
– Doamne, da’ ești setat pe economisit!
– De ce nu?!  Ai opțiunea de comparator de prețuri. Vrei geanta X, bang, o cauți și vezi unde e mai ieftină.
– Ooook, asta sună minunat! De mâine voi face cumpărături smart! Mulțumesc, iubitule!

– Cu plăcere, îmi cer scuze că am reacționat așa fără explicații, dar eram entuziasmat să te poți folosi și tu de CashClub!

  • articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: