Acasă e liniște și siguranță

Acasă e liniște și siguranță


Liniște interioară, căci liniștea aia de-ți auzi bătăile inimii nu este niciodată. Râsetele noastre, mieunatul celor 3 pisici, lătratul cățelului când aleargă prin casă și se joacă cu cioara lui de cauciuc, muzica, mașina de spălat. Oho!
Nici nu mai știu ce înseamnă liniștea!


Acasă am descoperit ce înseamnă târziu în viață. Mulțumirea cu puțin, cu simplitatea, cu comoditatea nu credeam că își va face loc în standardele mele nerealiste.


Acasă înseamnă mai multe locuri : la noi în casă, la mama în apartament și la noi la teren.


Un teren care nici nu zici că este al cuiva la cum arată deocamdată.
Dar un teren în care s-au investit multe visuri, idei și speranțe de viitor.
În viitorul foarte apropiat vom începe să materializăm conceptul de,, acasă ” și să ridicăm ușor, ușor casa la care visăm.


Siguranța și confortul sunt pe primul loc. Preferăm să muncim mai mult, dar să știm cum se construiește și mai ales, cu ce se construiește. Casele direct cumpărate sunt în general făcute repede, cu materiale ieftine și de proastă calitate. Accentul se pune pe profitul dezvoltatorului și asta se vede în timp, când casa va începe să se degradeze.


Deși timpul de gândire rămas este unul scurt, noi nu știm încă dacă vrem casă cu etaj ori ba. Avantajele și dezavantajele sunt aproape de egalitate.
Dar ceea ce știu e că am găsit firma ce ne poate ajuta cu tot ce ține de materiale de construcții.

Vindem-Ieftin.Ro livrează acasă cele necesare pentru construirea unei case: de la fier beton la țiglă metalică și chiar până la jaluzele și canapele, mobilă de bucătărie etc. Materialele ajung la poartă sau în cazul nostru, la delimitarea imaginară a terenului în maxim 7 zile. Cum noi dorim să facem totul de la 0, vom avea posibilitatea și de negociere a prețului în funcție de cantitatea de materiale cumpărate.

vindemieftin.ro

Vom fi tratați ca niște VIP-uri!

Ați zice că exagerez, dar ne încadram în grupul privat VIP! Unde clienții primesc instant informații și oferte personalizate, de la consultanți cu experiență în domeniu, în funcție de cantitate (dacă au minimum 5 produse diferite sau daca au mai cumpărat de la noi în trecut).

Voi lăsa partea masculină din casă să decidă ce materiale de construcție vom cumpăra și eu mă voi axa mai mult pe design. Ar fi penibil să îmi dau eu cu părerea despre materialele pentru fundație și structură, asta e treaba lui și a consultantului.

Eu pot să aleg lucruri de amenajări interioare și alte detalii:


Fereastra de mansardă Fakro mă face să îmi doresc mansardă, chiar dacă până acum nu mă gândeam la ea. Să rabatez geamul pentru a intra aer curat și să accesorizez fereastra cu un rulou de întunecare ZRV, pe care să îl folosesc când e prea puternic soarele.


Deja îmi imaginez mansarda ca locul meu de lucru pentru hand-made, unde să îmi înșir vrute și nevrute și să nu deranjez pe nimeni cu dezordinea mea organizată.


Să îmi pun pe tot peretele un fototapet Sakura, ce se asortează cu tatuajele mele cu flori de cireș. Care să îmi schimbe starea de spirit de la primul pas în mansardă.

acasă fototapet

La intrarea în casă, în acel mic hol pe care îl are toată lumea aș pune un fotoliu din stofă neagră să sparg standardele de scaun din lemn sau dulapul de la cuier unde te așezi ca să te încalți!

acasă fotoliu

Un perete din living l-aș umple cu piatră decorativă, să fie peretele accent din casă.

Oh, câte planuri am! Până la interioare însă…. ar trebui să începem cu gardul!


Locușorul construit de noi m-ar face să mă simt acasă, acasă! 

  • articol scris pentru Spring SuperBlog 2021

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: