De la cafea la planuri mărețe de viitor!

Nu m-am trezit bine, ochii îmi sunt pe jumătate deschiși, cafeaua îmi desfundă simțurile și cu greu dau scroll la diferite articole random ce îmi apar pe feed.
Ajung la un comunicat de presă din Forbes, cum a nimerit pe feedul meu plin de make-up și fashion nu înțeleg, dar pe măsura ce îl citesc îmi amintesc că Facebook ,,citește minți”.
M-am dezmeticit și îmi trezesc soțul cu un ton ridicat:
– Ne mutăm la casa noastră!!! Gata!
– Ai înnebunit?!
– Nu. Vreau casa mea, a noastră, m-am săturat de chirie!
– Ai câștigat la Loto și nu știu eu? Ai visat?
– Nu. Dar m-am hotărât. Facem un credit ipotecar!
– Facem ce?
– Uite. E soluția ideală. Banii pe care îi dăm pe chirie i-am da pe rată. Și casa ar fi a noastră, nu a unui străin. Am investi în noi, nu în traiul mai bun al proprietarului. AVBS Credit ne poate ajuta. E o companie de intermedieri credite bancare și au sediu la noi în oraș. Hai să ne programăm!
– O astfel de decizie nu o iei dimineața la cafea…
– Dar când? Ei ne pot ajuta! Ne pot sfătui, ne pot îndruma. Oricât am citi noi și ne-am documenta nu putem să comparăm cunoștințele noastre cu ale lor. La ce să ne batem capul? Un broker de credite este ce avem nevoie!
– Bine… Fie.. Dar totuși de la ce te-ai luat, măi femeie?!
– Vezi că ți-am trimis link-ul pe Whatsapp despre AVBS Credit. Au 13 ani de activitate, cu peste 300 milioane de euro intermediate. Au ajutat mulți oameni să își îndeplinească visurile. Cred că e timpul să facem ceva pentru noi.
– Văd că 80% dintre oamenii care au apelat la AVBS Credit au optat pentru creditul ipotecar, o însemna ceva… Fac o programare mâine dimineață să ne interesăm mai bine?
– Daaaaaaa! 

– Și oare cât ne-or costa aceste servicii de brokeraj bancar?

– Nimic! Serviciile brokerilor de credite de la AVBS Credit sunt 100% GRATUITE pentru clienți! Hai, sună, fă o programare la unul din brokerii de credite! Vorba lungă sărăcia omului, să trecem la fapte!

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: