ChocoTelegrama – cadou din ciocolată

ChocoTelegrama – cadou din ciocolată

Cadoul ar trebui să fie un acel ceva special, care să rămână în amintirea celui drag, care să stârnească un zâmbet chiar și pe ani de zile la gândul emoției din acel moment…

…. acel moment în care a desfăcut funda, folia de cadou și a descoperit surpriza!

Cel mai greu îmi este să îi fac cadouri soțului.

Pentru ocazii speciale ce aș putea cumpăra astfel încât să nu fie ceva banal? Ce idei de cadouri aș mai putea avea?

Are tot ce își poate dori. În primul rând mă are pe mine ( haha!). În al doilea rând, nu îi lipsește nimic. Dacă uită el de ceva, am eu grijă să aibă. În al treilea rând, cadoul meu este în competiție cu celelalte cadouri pe care le primește, iar al meu trebuie să fie cel mai ce.

De obicei îi cumpăr ceva basic: un articol de îmbrăcăminte, o brățară, un ceas, ceva util la mașină etc la care adaug un cadou personalizat.

Să fim serioși, niciun bărbat nu își dorește o pernă cu poza iubitei oricât de mult ar iubi-o, iar tricourile cu mesaje personalizate de cuplu nu fac parte din lista micilor plăceri nevinovate, nu e de noi așa ceva.

Soțul meu e cel mai minunat. Sigur multe femei spun asta, dar el e cel mai bun pentru mine. Nu ar exista altcineva care ar putea să îi facă concurență. Și eu sunt cea mai bună femeie pentru el. Are grijă să îmi amintească zilnic asta pentru a îmi ucide gândurile toxice provocate de anxietate.

De curând mi-a zis: ești cea mai bună iubită!

La întrebarea: ,, De ce? Ce am făcut acum?

Mi-a răspuns: Pentru că tot timpul avem dulciuri în casă!

Am realizat că avem dulciuri tot timpul în casă nu pentru că mâncăm zilnic, ci pentru că acum mult timp în urmă a întrebat dacă avem ceva bun prin casă și răspunsul meu negativ l-a întristat ca pe un copil.

De atunci am decis să nu mai existe o așa situație!

La fix mi-a venit și reclama pe Facebook, că doar știm cu toții că mintea noastră e conectată wireless la internet: surprinde-l cu o ChocoTelegramă!

Măi, pai când mă gândesc la un cadou inedit pentru EL, să descopăr acest univers minunat?

Cadouri din ciocolată! Nu oricare, ci ciocolată belgiană premium!

Chocolissimo România oferă cadouri din ciocolată belgiană premium ce pot fi personalizate în limita a 60 de caractere. De câte litere ai nevoie ca să îi spui cuiva că îl iubești?

Pe site-ul lor puteți să realizați singuri o simulare de mesaj din ciocolată ca să fiți siguri că mesajul vostru se încadrează așa cum vă imaginați. Eu am făcut una să mă joc puțin, dar mă voi gândi la ceva personalizat. Pe lângă litere puteți adăuga și caractere speciale ( inimioare, emoticoane, diverse).

Ideea acestui dulce personalizat – cadouri din ciocolată – sigur va avea succes în următoarea perioadă: 14 Februarie – Ziua Îndrăgostiților, 24 Februarie- Dragobete, 8 Martie- Ziua Femeii, dar haideți să ne gândim și la bărbații noștri care trebuiesc îndulciți din când în când!

Al meu clar va zâmbi și îmi va spune pentru a mia oară că sunt cea mai bună iubită. Și clar va împărți pătrățelele de ciocolată ChocoTelegrama cu mine. Deci e win-win!

articol scris pentru proba extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: