Cadouri de Crăciun- pregătirile încep din timp

Cadouri de Crăciun- pregătirile încep din timp

Îmi place să primesc cadouri și la fel de mult îmi place să ofer cadouri.

cadouri de craciun answear

Încep să cumpăr cadouri din timp pentru a nu fi nevoită să cheltui mult înainte de Crăciun. Anul acesta am început cam odată cu Black Friday. Am profitat de reduceri și am strâns câteva comenzi special pentru a fi oferite în dar de Crăciun.

Iubitului meu ( care sper că nu are timp să mă citească!!!!) i-am cumpărat atât de multe haine încât o să trebuiască să le împart în două ture: Moș Nicolae și Moș Crăciun. Nu am putut să mă abțin în fața reducerilor masive. Mie mi-am luat doar o geacă de iarnă. Lui? Pfff!

I-am cumpărat cred că vreo 4 perechi de pantaloni de bărbați , de zici că n-are săracul om cu ce se îmbrăca: jeans, pantaloni sport și casual, să fie acolo. Sper doar că îi vor veni toate perechile, căci știm cu toții cât de tricky sunt cumpărăturile online, iar la pantaloni se poate gafa ușurel.

Dar sigur nu o gafez cu puloverele de bărbați ! Mărimea sigur e cea potrivită, astfel că i-am luat vreo 5, să aibă toată iarna.

Și o geacă de bărbați! Nici măcar nu e una groasă, de iarnă, dar era redusă de la vreo 300 lei la 50 lei, era singura rămasă pe stoc, era mărimea lui, n-aveam cum să nu o cumpăr.

Eu îi cumpăr haine pe tot parcursul anului, ca să nu comenteze când eu îmi iau multe haine, bag ceva în coș și pentru el și evit orice discuție. Haha. Chiar m-a întrebat cum de Black Friday nu i-am luat și lui ceva, dar m-am prefăcut că n-am găsit nimic interesant ca să păstrez toate pentru a fi împachetate și puse în/lângă ghetuțe și sub brand.

Ce mai vreau să îi iau? Un portofel de bărbați. Are două: unul prea mare, care nu îi încape în buzunare și îl uită acasă, în mașină, peste tot. Și unul care e prea subțire și pe care l-a pierdut de 2 ori tocmai pentru că e prea mic și nu îi simte lipsa decât când are nevoie de el. 2 pierderi, 2 minuni că l-am găsit împreună, dar nu aș mai vrea să trecem prin această experiență.

Cred că voi opta pentru un portofel tip breloc, să fiu sigură că nu mai are cum să îl piardă și nici să îl uite pe undeva.

Cei de la Guess au un model ce pare a fi util. Și mai e și la reducere în perioada asta, trebuie să profit până nu va fi prea târziu.

craciun - portofel guess

Tot în Noiembrie i-am luat surorii mele niște articole de lenjerie de damă. Nu, nu am dat-o în clișeul cadourilor de Crăciun făcute de părinți: șosete, chiloți și pijamale, ci i-am cumpărat două sutiene ( pe care le am deja și eu), care-s super comode și sexy în același timp. Cred că am ajuns în etapa în care conștientizez că sora mea nu mai este sora mea cea mică, ci e sora mea devenită femeie.

Modelul de sutien este Dreamloviz de la Undiz. Până să descopăr acest tip de cupă purtam numai burete, crezând că e cel comod. Nooo, nooo, nooo! Aparent sutienul e complicat, dar materialul e atât de fin, încât nu simți toată dantela și ațele. Să nu mai zic de cât de fancy și sexy e…

craciun -sutien

De pe un site de cosmetice i-am cumpărat uneia dintre prietenele mele cele mai bune mai multe produse de top de make-up pentru că este pasionată și are de toate. Ei nu am ce să îi cumpăr astfel încât chiar să aibă nevoie de lucrul acela, așa că apelez la produse de make-up: știu sigur că le va folosi și o vor bucura.

Altor două prietene din cercul nostru restrâns de Power Puff Girls le iau tot timpul cadouri la fel sau cel puțin asemănătoare, pentru a nu face diferențe.

Alegerile pentru cadourile de Crăciun de anul acesta balansează între un rucsac de damă sau un ceas de damă. Sau poate amândouă dacă au fost cuminți.

Același cadou, dar modele diferite. Pentru că și ele, ca femei, au stil diferit. Una e all black tot timpul și cealaltă e flower power. Eu sunt o combinație între ele, în funcție de starea mea psihică/ emoțională.

Un rucsac negru ar fi cel de la Answear Lab: simplu, util, potrivit oricărei ținute:

crăciun- rucsac answear

Și un rucsac colorat, încăpător, cu un print floral, este cel de la Roxy:

rucsac roxy

La ceasuri alegerile sunt simple:

Prietena nr. 1 primește un ceas clasic, fără zorzoane, floricele, curelușe colorate:

Iar prietena nr. 2 primește ceasul pe care mi l-aș cumpăra și mie: rose gold, cu floricele și fluturași în background, ceva ce nu poți să porți tot timpul, dar când îl porți… atragi priviri și laude.

ceas timex

Oh, Doamne, câte cadouri mai am de cumpărat! Părinților, bunicelor, pisicilor ( haha), colegelor de muncă! Obosesc numai când mă gândesc. Dar bucuria lor la primirea cadourilor de Crăciun face ca totul să merite.

Voi vă pregătiți din timp pentru Crăciun? Sau lăsați pe ultima sută de metri și vă place stresul și aglomerația din perioada sărbătorilor?

  • articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: