Husa si folia de protectie a telefonului. Cum le alegem?

HUSA SI FOLIA DE PROTECTIE A TELEFONULUI. CUM LE ALEGEM?

Mulți ani de zile am fost obsedată de huse de telefon. Obsedată la modul că aveam 30- 40 huse care mai de care mai frumoase, mai ochioase, mai speciale.

Eram în centrul atenției pentru că nimeni nu își schimba husa la telefon atât de des. Eu le luam din China la prețuri mici și mă atrăgeau modelele drăguțe, nu le puteam rezista.

Evident că nu erau de calitate și se sfărmau la prima punere pe masă a telefonului sau se deteriora modelul după două purtări a telefonului în geantă. Așa că am ajuns la maturitatea de a alege calitatea, ci nu cantitatea.

În primul rând de ce trebuie să ne protejăm telefonul?

1. De ce să alegem o husă pentru telefon de calitate?

Ca să nu pățiți ca mine!!! Eu am două telefoane: Samsung S9 Plus și Huawei P30 Pro.

Samsung-ul l-am protejat și iubit enorm. 2 ani de zile nu a avut o zgârietură. Până când s-a supărat pe mine: luasem Huawei-ul și s-a simțit neglijat, astfel că a decis să îmi zboare din buzunar pe o suprafață cu pietriș.

M-am uitat la el, aparent nu avea nimic. Ajung în casă… scot husa… și surpriză! Toată partea din spate era bucățele. S-a prins că vreau să îl vând și mi-a făcut-o grav.

Ok, l-am păstrat. Decât să îl dau pe un preț de nimic mai bine îl folosesc în continuare. Cu husă nu mă încurca estetic faptul că el e distrus tot spatele.

2. De ce să alegem o folie pentru telefon de calitate?

De curând m-am dus până la mașină noaptea. Pun lanterna. Ajung înapoi lângă casă, închid lanterna, bag Samsung-ul în buzunar. Doar că nu l-am nimerit. Jumătate de display s-a dus. Nu mi-a venit să cred. 2 ani a fost impecabil și-a rezistat eroic la multe lovituri și deodată se sinucide.

De ce am pățit asta? Pentru că nu aveam decât o folie din silicon subțire. La magazin mi s-a spus că pentru telefoanele Edge folia nu rezistă și să nu îmi bat capul. Nu mi-a spus nimeni că există folii din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul de la firme precum Lemontti, Eiger, Devia și folii cu margini rotunjite special făcute pentru telefoanele Edge. Am aflat cam târziu, display-ul e distrus deja.

Dar nu am aflat prea târziu pentru a scăpa Huawei-ul, telefonul meu cel nou, cel mai iubit și dorit! Pentru el am luat o folie flexiglass, care e recomandată pentru copii. Haha, sfat pentru descriere: recomandat pentru persoanele ce au căței entuziasmați! Stăteam pe scaun pe telefon și Kiss ( cățelul) s-a gândit să se bucure de prezența mea fluturându-și coada. A jucat baseball cu telefonul meu! Mi-a înghețat inima… ridic telefonul tremurând și ce să vezi? Nu avea nimic!

Atunci am realizat cu adevărat ce înseamnă o folie de telefon de calitate.

3. Cum alegem husa de telefon potrivită?

Dacă până acum ceva timp aspectul era cel mai important, acum mă ghidez după utilitate. În primul rând husa trebuie să îmi protejeze telefonul, să îl acopere bine, să stea fixă, să fie rezistentă. După care… trebuie să fie frumoasă. Momentan pe Huawei am una cu flori de floarea soarelui, care pe lângă aspectul drăguț este și antișoc, ceea ce ii oferă o rezistență extra telefonului meu.

Dar vara a trecut și floarea soarelui a apus de mult, semn că trebuie să îmi iau husă noua. Am găsit una Lemontti Liquid Sand Makeup Glitter, foarte fashion și glamour, exact pe stilul meu.

husa telefon

4. Ce fel de husă alegem pentru telefon?

Husele sunt diverse ca model: pot fi doar carcase pentru spate, pot fi tip carte, full cover, slim, din silicon sau din plastic, subacvatică etc.

Când aveam alte telefoane preferam husele full cover sau cele de tip carte. Mi se păreau cele mai sigure. Însă aceste huse fac telefonul să pară mult mai mare, deci nu recomand celor cu telefoane mari. Ultima oară am avut la un Samsung S7. La Huawei P30 Pro o astfel de husă l-ar face imens.

Dacă știți că aveți grijă și nu sunteți căscați ca mine, husele simple, slim sunt ideale, atât timp cât alegeți una de calitate.

Dacă nu aveți încredere în îndemânarea voastră, alegeți una full cover fără să vă mai pese de aspect. Siguranța e pe primul loc!

5. De unde cumpăram huse și folii pentru telefon?

Nu. Nu este o întrebare capcană!

Huse și folii se găsesc acum și la toneta din colțul blocului, la 9 lei bucata. De cât dai, atât te ține!

Mai gravă e paguba când nu funcționează așa zisa protecție promisă.

Pe BrandGSM găsiți accesorii pentru majoritatea tipurilor de telefon cunoscute. Varietatea este una atât de largă încât n-are cum să nu vă alegeți ceea ce vă trebuie pentru garantarea siguranței telefonului vostru. Cu peste 17 ani de experiență, aceștia oferă o gamă mare de produse și accesorii pentru telefon. Îi găsiți online, dar și în 10 magazin din țară în Cluj, București, Galați, Brăila, Constanța și Tg. Jiu.

Dacă nu sunteți hotărâți pentru ceea ce vă trebuie telefonului vostru, puteți solicita ajutorul lor prin telefon sau prin email.

Tu cum ai grija de telefonul tău? Ce folie și ce husă ai ales pentru el?

  • articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: