Gerovital H3 Classic – un rol în frumusețea clasică

Gerovital H3 Classic – un rol în frumusețea clasică

Ce semnifică pentru tine frumusețea clasică?
Pentru mine e frumusețea naturală, nu un ten îmbâcsit de fond de ten și alte pudre, blush-uri și corectoare.


Frumusețea există în ridurile de expresie, care reflectă emoțiile prin care ai trecut de la începutul vieții.
Unele sunt de tristețe, altele de încruntare și cele mai evidente… Cele de la zâmbete și râsete sincere.


Tot ce am trăit se vede pe fața noastră.


Am fost tristă mult timp. Era un dezechilibru în viața mea și creierul meu ce nu mă lăsa să văd nimic frumos. Și totodată, nu mă vedeam nici pe mine, în oglindă, frumoasă.
Oricât m- aș fi aranjat, nu eram frumoasă.
Pentru că nu eram fericită.


Frumusețea exterioară este oglinda frumuseții interioare.


Mi s-a spus de atât de multă lume că am înflorit odată ce mi-am transformat viața și încercăm să îmi dau seama dacă e noul rimel, noua nuanță de ruj sau poate rochia mulată de mine. Nu. Totul era din interiorul meu.


Am devenit frumoasă odată cu venirea fericirii în viața mea.


Mi se spune de zeci de ori că sunt frumoasă de către jumătatea mea încât am început să cred.
Și mă simt frumoasă.
Nu o frumusețe răpitoare, nu întorc capete când merg pe stradă și nu am mii de like uri pe Facebook. Nici nu am nevoie, tot ce îmi trebuie am acasă.


Frumusețea clasică însă, odată cu înaintarea în vârstă, trebuie întreținută. Să rămânem doar cu ridurile fine de expresie și să le alungăm pe cele de îmbătrânire.
Cum putem face asta?


Folosind produse de calitate, de hidratare, de elasticitate care să dea pielii un boost ce o va face să uite vârsta din buletin.


Spune stop. Sunt tânără și fericită! Fericirea mea e aceea care înseamnă liniște. Fericirea e o stare de moment trecătoare, dar liniștea, pacea sufletească este continuarea momentului și devine o stare continuă.


Și vreau să arat asta mult timp de acum înainte. Sunt liniștită!


Și vă provoc și pe voi să vă găsiți liniștea. Astăzi, 25 noiembrie este ziua internațională împotriva violenței asupra femeii. Nu vă lăsați doborâte fizic și psihic de către nimeni și nimic. Sunteți puternice și nimeni nu are dreptul să vă ia puterea pe care o aveți asupra voastră.


Închizând paranteza pe care am dorit să o fac dacă tot vorbim despre pace interioară și frumusețe clasică…
Nicio cremă minune nu va face ridurile să dispară, altfel chirurgii esteticieni nu ar mai avea loc de muncă. Dar… Putem să nu fim nevoite să apelăm la ei dacă ne protejăm pielea din timp. 

Ce înseamnă asta? Că de pe la vârsta de 30 de ani trebuie să folosim produse extra și specifice noului nostru ten.

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, a relansat recent gama Gerovital H3 Classic, care conține opt produse cosmetice clasificate pe trei categorii de vârstă (+35, +45, +55), cu rezultate antirid dovedite clinic. Gama duce mai departe moștenirea inovației Prof. Dr. Ana Aslan prin complexul anti-age H3 cu ingrediente moderne, adaptate celor mai noi descoperiri în domeniu.

gerovital

Linia asigură un program complet de îngrijire prin produsele:

  • Crema Intensiv Hidratantă (45+);
  • Crema Lift Hidratantă de zi (35+);
  • Crema Lift Restructurantă de noapte (35+);
  • Emulsia Hidratantă Demachiantă 2 în 1 (30+);
  • Crema Contur Ochi și Buze (35+);
  • Crema Antirid Nutritivă (45+);
  • Crema pentru ten matur, uscat, ridat (55+);
  • Crema Regenerantă pentru Mâini.

Cu ce noutate vin produsele Gerovital pe piața?

  • complexul anti-age inovator H3, care previne și combate semnele îmbătrânirii tenului și are un efect geriatric asupra pielii, fiind compus din: Juvinity, Acidul Hialuronic și Vitamina E. 

Atenție!!! Previne și combate semnele îmbătrânirii tenului!

Am auzit multe persoane zicând că ele nu folosesc creme anti-age pentru că încă nu au 50+ și nici nu se apropie de vârsta asta. Nu, scopul este să nu ajungi să ai riduri!

Eu am mai puțin de un an până voi împlini vârsta de 30 de ani. Mai fentez până atunci procesul de îmbătrânire a tenului printr-un double cleansing ( curățare cu două produse a tenului) și cremă hidratantă în fiecare seară și dimineață plus Acid Hialuronic ( cel care este prezent și în gama Gerovital H3 Classic), ce asigură nivelul optim de nutriție al tenului și hidratează în profunzime.

Produsele Gerovital sunt foarte accesibile la prețuri și ușor de găsit. Unde? Online ( farmec.ro) , în magazinele Farmec din oraș și în hypermarketuri.

Sunt ideale pentru a fi făcute cadou doamnelor din viața voastră. Chiar mă gândeam ce aș putea să îi cumpăr mamei de Moș Nicolae. Am trecut de etapa cu dulciurile, prin urmare îi voi forma un set:

Cremă Intensiv Hidratantă Gerovital H3 Classic + Cremă Regenerare Avansată Gerovital H3 Retinol

gerovital

Crema intensiv hidratantă conține complexul anti-age care previne și diminuează semnele senescenţei tenurilor mature și uscate și are efect geriatric asupra pielii iar cea cu retinol accelerează procesele enzimatice și diviziunea celulară, pielea devine capabilă să se autoregenereze din interior.

Voi aștepta până de Crăciun pentru a îi oferi mai multe produse din această gamă.

De ce vreau să am grijă de ea? Pentru că ea m-a învățat ce înseamnă frumusețea clasică, cum arată o femeie fericită și este exemplul meu în viață.

Ce semnifică pentru tine frumusețea clasică?

  • articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: