FrisoMat România – alegerea potrivită pentru hale metalice

FRISOMAT ROMÂNIA – ALEGEREA POTRIVITĂ PENTRU HALE METALICE

Să avem o afacere este visul multora dintre noi, dar de la vis la realitate este cale lungă.


Oricâte idei bune ai avea, pentru o afacere trebuie să ai un buget generos pentru tot ce înseamnă materiale, mână de lucru și cel mai important… Spațiul de desfășurare al afacerii.
Spațiul este cel mai important aspect dacă ai de gând ca acesta să fie și punctul unde îți vinzi serviciile.


Să zicem că ai terenul deja. L-ai moștenit de la rudă , l-ai cumpărat la un preț bun sau pur și simplu ți s- a părut cel mai potrivit pentru afacerea ta și n-ai mai așteptat nici un pont.


Ca să construiești îți trebuie mii, zeci de mii de euro, astfel că pentru a ajunge pe profit cu noua afacere ( și nimeni nu îți poate garanta succesul), ai nevoie de alte zeci de mii de euro încasări, realizabil în câțiva ani, în cel mai bun caz.


Cine e dispus să investească atât de mulți bani pentru a risca o idee ce ție îți pare genială, dar care altora s-ar putea să nu le surâdă.


Unele afaceri vor merge tot timpul. Dar și pentru acestea trebuie ales un minim de investiție, dar cu produse de calitate, pentru a ieși pe profit.

Noi avem un service auto pe care dorim să îl extindem, dar unde spațiul actual nu ne permite să îl mărim. Clienții sunt din ce în ce mai mulți, materialele din ce în ce mai multe, dar nu există spațiu de reparare a mai mult de 2 mașini deodată, deși numărul de angajați ar putea realiza mai multe reparații în același timp.


Recent am cumpărat un teren unde dorim să mutăm afacerea în viitor.


Am ales o hală metalică de la FrisoMat România, o companie româno-belgiană, care e specialistă pe domeniul de hale metalice. Aceștia acoperă întregul proces de construcție : proiectează, produce, lucrează și construiește /montează hale metalice.

FRISOMAT


Construcțiile lor prefabricate sunt din oțel laminat la rece și utilizează cu 30% mai puțin oțel comparativ cu halele metalice realizate la cald. Materialul lor garantează durabilitate, fiind mai solide decât cele obișnuite.

FRISOMAT hala


Deși aspectul este de hală industrială, hala metalică poate fi secționată după bunul plac. Noi vrem în jur de 500 m2, care să fie secționați în 2 spații pentru 2 elevatoare auto, 2 spații de lucru pentru reparații ce nu necesită elevator, un spațiu pentru depozitarea fierului vechi și al uleiurilor, un birou, o toaletă evident și un spațiu de așteptare pentru clienți. 

FRISOMAT  hala metalica

De ce vrem să alegem o hala service auto de la Frisomat? Pentru că există următoarele avantaje:

– calitatea proiectării, a materialelor de construcție și a montajului

– durata de execuție scurtă datorită experienței acumulate de Frisomat în România, a sistemului inovator de profile prefabricate și montajului asigurat de echipe Frisomat

– personalizare conform cerințelor proiectului sau al spațiului disponibil

– siguranța și durabilitatea în exploatare

– igiena, rezistența la soluțiile de igienizare periodică

– aspectul arhitectural modern și funcțional

– izolarea termică

– izolarea împotriva zgomotului

– protecție anticoroziva de lungă durată asigurată de stratul de Zn 275 g/mp – structura și panouri SW cu 6 straturi de vopsea

– costuri de exploatare reduse la minimum, asigurate prin termo și hidroizolația excelentă

– costuri de mentenanță aproape zero (construcția, exclusiv dotările interne)

Dacă te gândești și tu la un proiect hala metalica, află că poți accepta chiar fonduri europene pentru a reuși să îți îndeplinești visul. Noi cu siguranță vom apela la această variantă!

Variante de afaceri care pot fi desfășurate într-o hală metalică sunt o multitudine: service auto, florărie, show room, magazin, hale de producție etc.

  • articol scris pentru SuperBlog*

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: