FARES- AI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA

FARES- AI GRIJĂ DE SĂNĂTATEA TA

Imunitatea este cea mai de preț variabilă a sănătății în aceste timpuri gri de pandemie.


Consider, cred, sper că imunitatea mea e foarte bună. Mă îmbolnăvesc rar, nu răcesc decât o dată pe an, nu am probleme de sănătate ( cunoscute).

Nu am dat importanță produselor ce împuternicesc imunitatea până de curând. Panica de Covid există peste tot în lume și oricât încerc să îi țin frâu și să nu trăiesc în frică, am simțit că trebuie să fac ceva în plus pentru asigurarea sănătății mele.


Am aproape 2 luni de când lucrez direct cu bolnavi Covid. A fost o alegere asumată pe care a trebuit să o întrețin.

Astfel că Vitamina C de la Fares a devenit prietena mea cea mai bună. Deși mă acrește zi de zi și îmi blestem zilele, mi-a susținut sistemul imunitar, aceasta ducând la o creștere a capacității de apărare a organismului și a formării globulelor roșii. Am ales varianta de 200 mg cu măceșe și cătină pentru a fi 100% sigură că își face treaba.

fares vitamina c
Vitamina C200 cu măceșe și cătină


Pe lângă Vitamina C, consum și capsule pentru Imunitate cu 7 ciuperci de la Fares.
Un cocktail ideal pentru sistemul imunitar, dar care m-a ajutat să combat oboseala și stresul de la serviciu. Lucrând 12 ore, numai de noapte, riscam să ajung un zombie.

fares imunitate
Imunitate cu 7 Ciuperci


Inamicul cel mai mare al sistemului imunitar este stresul ce duce la frică, oboseală, psihic la pământ etc. Oricât de pozitivă încerc să fiu, aveam nevoie de un boost.


Pastiluțe pentru dezvoltarea imunității sunt de mai multe feluri. Recunosc că n-aveam habar de nici un fel până de curând, dar am fost atrasă de ambalajul și descrierea acestora.


Eu sunt fan ciupercuțe, nu numai ca legume, ci sunt și fanul nr. 1 viitorului meu soț, care are numele de familie Ciuperca. Hihi. Ironia sorții face că fostul meu iubit mă alinta,, Ciupercuță”, semn că universul lucrează și chiar urmează să devin o Ciupercuță ce își întărește sistemul imunitar folosind capsule din 7 ciuperci, 100% medicinale. 

fares imunitate
Pachet Imunitate

Pachetul cu produse pentru imunitate Fares se găsește cu produsele împreună sau separat, în funcție de ce aveți nevoie.

Voi cum aveți grijă de sistemul vostru imunitar?

Folosiți produsele Fares? Știați că acesta este un brand 100% românesc și au o vastă istorie în cultivarea și procesarea plantelor medicinale?

  • articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: