Cristale naturale- din generatie in generatie

CRISTALE NATURALE- DIN GENERATIE IN GENERATIE

-Mami, ai atât de multe bijuterii cu cristale frumoase! Când voi fi mare, vreau să am și o colecție atât de mare și colorată ca a ta! Și nu o să îmi pun bibelouri prin casă cum are bunica niciodată! Vreau să am ca tine: pietre prețioase, ca o regină!

cristale bijuterii


– Draga mea, nu trebuie să ai ca mine. Trebuie să simți, să atragi ceea îți dorești prin purtarea și punerea pietrelor prin colțurile casei. Îți voi explica ce înseamnă fiecare ca să știi pe viitor ce te reprezintă.
– Nu sunt doar niște pietre frumoase?

– Nuuu.. Sunt mult mai mult decât ceea ce par. Sunt cristale! Și există 160 de varietăți, de asta trebuie să cunoști care sunt cristale protectoare, norocoase, feng shui etc.

cristale 160


Știi ca deasupra patului ai un tablou cu 10 pietricele colorate, tu îi spui curcubeu. Este de fapt un tablou făcut de mine cu 10 cristale protectoare pentru copii. L-am făcut când eram gravidă cu tine, acum 9 ani. Când vei fi și tu mămică, ți- l voi dărui ca să își urmeze scopul asupra nepoților.


– Wow! Nu m-am gândit niciodată că e mai mult decât un simplu tablou pentru decor.
– Hai să îți mai spun ceva. Brelocul tău de la chei. Tu râzi că e ochiul meu albastru care te urmărește și așa știu unde ești tot timpul. De fapt este ochiul lui Horus, ce atrage înțelepciunea, luciditatea minții și vindecarea.
– Hihi, adică de asta sunt eu așa deșteaptă!
– Să nu subestimăm gena, iubițico. Haha!


– Mai spune- mi, mami! Cristalele de pe biroul tău… Semnifică și ele ceva?
– Desigur! Acelea sunt pentru bani și prosperitate. Cele de pe noptiera mea sunt pentru dragoste, mi le-a dăruit tatăl tau la prima întâlnire.
– Cât de drăguț!!! Awww.
– La vârsta potrivită îți vom lua și ție o brățară cu șnur roșu cu cristale pentru dragoste pentru noroc în iubire.
– Și toate bijuteriile tale… Au cristale?!


– Cristale, pietre semiprețioase. Majoritatea ai observat că sunt mov, piatra se cheamă ametist. Aceasta protejează împotriva gândurilor negative și stimulează capacitățile intelectuale, curajul, încrederea de sine.
– Acum știu de ce mami e super eroină! Și pietrele alea albastre frumoase…ce fac?

– Acelea sunt acvamarin! Știi când mergem la mare ne simțim mai liniștite, mai relaxate? Piatra asta oferă o energie calmă, liniștitoare.

-Oh, să îmi dai și mie atunci să am la școală. Câteodată așa mă enervează colegele…

-Ehe, o să îți dau de toate! Dar acum ești prea mică pentru bijuterii. Cel mult o să îți iau o brățară cu șnur roșu și o pietricică mică turcoaz. Este piatra folosită de regi acum muuulți ani și oferă pace, protecție și fericire.

– Mami, dar eu sunt fericită! Dar vreau și brățara, să te simt mai aproape când sunt la școală.

Găsiți cristale, pietre semiprețioase, bijuterii etc pe StoneMania.ro.

  • articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: