BeKid – fericire pentru bebe și mămici

BEKID – FERICIRE PENTRU BEBE ȘI MĂMICI

Prietena ta cea mai bună a rămas gravidă, o veste mult așteptată, un nou început în viață, care este rolul tău?


O mămică nouă are nevoie de sprijin în toate, va fi invadată de sfaturi, lecții de viață și multe produse pentru copii mai mult sau mai puțin necesare.


Alte produse sunt utile, dar nu necesare de cumpărat înainte de naștere sau chiar în primii ani, precum o bicicletă, un premergător mai poate aștepta, cu o mașinuță amuzantă nu va avea ce face când e bebeluș etc.


Investițiile pentru un nou născut sunt destul de costisitoare și pe lângă grijile sarcinii, cumpărăturile ineficiente mai lipsesc.
Prietena ta se va transforma din toate punctele de vedere și trebuie să îi fii alături în fiecare nouă etapă.


Grupurile de mămici pot fi foarte utile dacă sunt filtrate, căci nu toate sfaturile sunt utile și necesare. Unele chiar pot panica nouă mămică, de aceea trebuie luate informații din surse sigure. BeKid are blog unde sunt prezentate articole utile pentru mămici și viitoare mămici, de la mic la mare.


Știați că în alte țări civilizate mama nu este lăsată să plece din spital cu nou născutul dacă nu are dovada că acesta va fi transportat acasă cu o mașină dotată cu un scaun de copii?


Scaunele de copii pentru mașină sunt pe alese, dar trebuie să fie conform unor standarde de siguranță. Nu o lasă pe prietena ta să aleagă scaunul după culoarea și floricele de pe model, citește împreună cu ea păreri pro și contra, care este cel mai sigur scaun, diferențele de preț, despre producători, despre tot. 9 luni sunt mai mult decât de ajuns pentru cercetare.

Pătuțul este o alegere tricky. Părinții sunt diferiți : unii vor bebele în pat, alții în pătuț separat în aceiași cameră, unii vor o cameră separată pentru copil, iar alții optează pentru modelul de pătuț care se lipește de patul matrimonial. Toate aceste patuturi pentru copii se gasesc pe site-ul Bekid pentru ca mama și tatăl să își facă o idee despre fiecare model în parte.


Odată ce alegerea : unde va dormi bebe? Este făcută, urmează cumpărarea mini patului. Și aici sunt o multitudine de modele: paturile pentru copii de la producatorul Arti îmi par super simpatice și vin cu multe dotări ce asigură confortul și siguranța copilului.

patut bekid


Căruțul copilului: sute de modele! Din nou… Pentru totdeauna, siguranța este cea mai importantă : poziția copilului culcat și în șezut, pe viitor, materialele din care este construit, căldură și aerisirea pe care o oferă în funcție de sezon, toate acestea trebuie adunate într-un singur produs.


Sunt cărucioare multifuncționale care pot asigura folosirea acestuia ca landou, scaun auto și opțiunea de cărucior.


Prețurile acestora sunt mai ridicate decât cele standard, dar sunt utile și sigure pentru copil. De exemplu, un carut de la producatorul Bexa modelul Ultra Style  V Panther vine complet accesorizat cu gentuță accesorii, sac termic pentru sezonul rece, copertină de ploaie, plasă împotriva insectelor precum și suport pentru pahar), are cadrul solid din aluminiu, roți din cauciuc siliconat, sistem dublu de suspensii atașate și este realizat din materiale de cea mai buna calitate, autorizate Oeko-Tex Standard.
Autorizațiile trebuie urmărite pentru că ele oferă autenticitatea calității produselor.

bekid carut bebe


Un alt produs necesar, potrivit a fi făcut cadou este un balansoar fotoliu sau leagăn, pentru momentele în care mămica face diferite activități. Astfel copilul este în siguranță și se relaxează, doarme liniștit. Lista cu astfel de leagane pentru bebe de pe site-ul BeKid este una generoasă! Mi se pare un cadou perfect la un baby shower sau la o petrecere de dezvăluire a sexului copilului, acestea fiind de obicei în culori neutre sau colorate. Îmi plac cele care au jucării deasupra pentru a anima copilul când nu doarme.

bekid balasoar bebe

Cumpărăturile pentru venirea unui copil în familie nu se opresc niciodată, dar acestea mi se par esențiale, pe lângă toate cele de igienă și îmbrăcăminte. Nu trebuie neglijate nici nevoile noii mame, care și ea va avea multe necesități materiale și produse speciale, dar mai ales suport psihic și sprijin în ceea ce privește casa, bebele și timpul pentru ea.

  • articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: