Toamna – cele 7 piese esențiale din garderoba

Toamna este anotimpul meu preferat.
Toamna înseamnă sfârșit și un nou început.
Toamna este o nouă relație de dragoste în care trebuie să înveți să te deschizi, să fii tu, să fii dispusă să simți iar fericire.

Toamna am tendința să port haine în nuanțe neutre pentru a mă contopi cu cerul plictisitor și gri.

Până realizez că nu sunt atât de plictisitoare. Fericirea ți-o construiești singur, iar pe mine nimic nu mă face mai fericită decât impactul oglinzii zâmbind la vederea mea.

Am muncit mult să fiu împăcată cu mine, să mă accept și să mă iubesc, ca un simplu anotimp ce vine și pleacă să îmi strice starea emoțională.

Astfel că… Mă îmbrac colorat, port accesorii și zâmbesc. Toamna pot combina  multe articole de îmbrăcăminte , nu trebuie să aleg doar 2 piese vestimentare care să mă reprezinte, ceea ce îmi pune la provocare creativitatea.
Nu sunt fashionistă, dar îmi sunt des lăudate hainele și combinațiile pe care le fac. Prin urmare, îmi permit să vă împărtășesc plăcerile mele nevinovate și să vă fac câteva recomandări.

De ce îmi plac ținutele de toamna?


1. Pentru că pot purta ghete și cizme. Am atât de multe încât nu am idee câte sunt în colecție și nu încetez să îmi cumpăr nici măcar când e vară.


Ce mi-aș mai dori?

Ce așteptări am de la o pereche de încălțăminte? Să mă ferească de frig, ploaie și să iasă din tipare!

incaltaminte de toamna


2. Pentru că pot purta cardigane și paltonașe. 
Un cardigan poate fi purtat la orice ținută și poate completa orice outfit sec.
Un paltonaș frumos poate transforma ținuta într-una classy, elegantă.

paltoane de toamna
imbracaminte toamna


3. Pentru că pot purta eșarfe.
O eșarfă colorată îți schimba întreaga stare de spirit, nu numai te încălzește.

Pe answear.ro am găsit aceste eșarfe Medicine, pline de pisicuțe, care sunt geniale! Trebuie neapărat să le am pe amandouă.

esarfe de toamna

4. Pentru că pot purta zecile mele de rochițe lungi, care rămân cu anotimpurile nepurtate, dar pe care le admir la fiecare întrare în dressing. La apariția primelor temperaturi scăzute le promit că le voi purta pe fiecare în parte, dar știu ca mint… Sunt prea multe!
Și totuși… Mi-aș mai cumpăra câteva?
Bineînțeles! Ia uitați cât de frumoase sunt!

rochii de toamna

5. Pentru maletele simple ce pot fi accesorizate cu pandantive mari și colorate! Ador impactul acestora pe o culoare neutră.

maleta toamna

6. Pentru hanoracele iubitului pe care le pot purta mirosindu-i parfumul când mă prefac că mi-am uitat geaca acasă, deși știm amândoi că la hanoracul lui comod voiam să ajung.

hanorac toamna

7. Pentru că pot purta compleuri. Când mintea e prea odihnită și fără chef, un compleu clar te scoate din impasul: eu cu ce mă îmbrac azi?

compleuri de toamna
tinute de toamna

Toate produsele mele preferate se pot găsi pe un singur site: answear.ro, cu simple căutări pe categorii.
Iubesc shoppingul online și mai ales iubesc un site unde pot găsi tot ce am nevoie pentru o garderobă de toamnă ( sau oricare alt anotimp), fără multe bătăi de cap.
V-ați pregătit wishlistul?
Așteptăm curierul? 

  • acest articol a fost scris pentru SuperBlog2020.

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: