Salin – tratează și previne afecțiunile respiratorii la tine acasă

Salin – tratează și previne afecțiunile respiratorii la tine acasă

Pandemia ne face să fim mai atenți la lucrurile pe care nu le băgam în seamă până de curând.


Stilul meu de viață era unul haotic și slab în vitamine. Nu dădeam atenție sistemului meu imunitar, nu îmi făceam griji de nicio boală.


Lucrez cu oameni bolnavi, dar niciodată nu mi-am pus problema că aș putea să mă îmbolnăvesc și eu.


De ceva timp… Lucrez cu persoane diagnosticate cu Covid-19. O fac pe-a curajoasa și nu mi-este atât de teamă ca altora. Probabil din prisma jobului. Bolile la care sunt expusă zi de zi sunt mult mai grave.


Dar în fiecare miercuri aștept rezultatele cu sufletul la gură. Stresul aflării rezultatului mă nenorocește psihic. Astăzi sunt negativă, pentru a nu știu câta oară. Din personalul selectat pentru secția Covid-19, am rămas singura sănătoasă.


Am primit întrebarea: cum ai reușit?
La noi nu se mai pune problema de unde ai luat virusul… Ci cum de nu l-ai luat!
Port mască când interacționez cu bolnavii. Nu mască de bumbac, nu mască wanna be chirurgicală la 50 bani, port mască care oferă protecție, mănuși și vizieră.


Acasă mănânc vitamina c ca pe bomboane ( nu îmi plac dulciurile oricum :)), beau sucuri cu vitamine și stau la aer curat cât mai mult timp pentru a îmi întări imunitatea.


Ce aș face în plus?


Mi-aș cumpăra unul dintre Aparatele purificatoare de aer SALIN.

Salin S2

Ce beneficii ar avea asupra mea și a familiei?

Salin plus
  • mărirea rezistenței generale a organismului la răceli ( un aspect care mă interesează 100%. Orice semn de răceală comună mă poate alunga în izolare acasă până la rezultatul testului covid)
  • acțiune generală desensibilizantă în probleme alergice ( pentru minunatele primăveri pline de strănuturi)
  • somn liniștit, odihnitor, stare de confort psihic ( insomniile mele ar putea avea un sfârșit?! Ar fi minunat!)
  • scăderea problematicii sforăitului ( asta ar fi în avantajul iubitului meu ca să nu își perne în cap când sforăie)
  • reducerea problemelor respiratorii ale fumătorilor ( aici ne-ar fi de folos amândurora)
  • calitate deosebită a aerului, care devine proaspăt și plăcut respirației, cu asigurarea unui ambient interior placut ( clar orice casă de dorește a avea un aer de calitate)

Aparatele Salin pot fi sub formă de purificator de aer ( Salin Plus și Salin S2) sau inhalator, care poate fi util de purtat în geantă (depozitat în punga lui specială de plastic) pentru cei cu probleme respiratorii superioare și inferioare.

Inhalator Salin

Sarea este un material esențial al vieții, care poate fi utilizat acum ca remediu pentru tratarea diferitelor afecțiuni. Produsele SALIN sunt bazate pe ideea tratamentelor în minele de sare, cunoscute și folosite la noi în țară de foarte multă vreme. Ele utilizează un procedeu de noutate absolută în tratarea complexă a aerului și anume trecerea forțată a aerului printr-un bloc filtrant cu granule de săruri, în principal clorura de sodiu.

Voi cum vă protejați și ce faceți în plus pentru sistemul vostru imunitar?

Ați folosi astfel de produse cu terapie salină?

* articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: