MELINIS – ALEGEREA POTRIVITĂ PENTRU UN DULCE SĂNĂTOS

MELINIS – ALEGEREA POTRIVITĂ PENTRU UN DULCE SĂNĂTOS

Într-o lume ideală toate dulciurile ar fi sănătoase și naturale.


Dar când poftim la ceva dulce ne gândim la ciocolată, bomboane sau cookies.
Când eram mici mâncam biscuiți cu gem sau dulceață și pâine cu miere. Celelalte dulciuri le primeam de Moș Nicolae și le păstram ca să le lungim pe cât mai multe zile.


Acum suntem sufocați de reclame delicioase și senzuale la produse pline de zahăr și E-uri încât e greu să le rezistăm și să fim atrași înspre ceva sănătos.


Gândul la dulceață e nostalgic, dar parcă am mâncat până la refuz în copilărie și vrem altceva!


Dar cineva s-a gândit la ceva inedit, la ceva ce să ne atragă interesul și să ne facă poftă doar c-o simplă fotografie și o descriere ce te face să iți imaginezi gusturile contompite într-un simplu borcănel.

MELINIS este un dulce complet natural, din petale și fructe proaspete, neprelucrate, în miere de salcâm doar simplu filtrată.

MELINIS nu este nici gem, nici dulceață și nici mierea clasică pe care o punem în ceai.
Este… Altceva!

Produsul este realizat în producție lentă, sub 35° C, ceea ce permite păstrarea proprietăților ingredientelor naturale ale petalelor și fructelor folosite, amplifică parfumul acestora, rezultând un gust inedit, delicios, printr-o metodă unică de preparare.

Pe lângă avantajele consumului unui astfel de dulce din fructe crude, susținem și producția locală, afacerea fiind una pur românească.


Gama de produse Melinis, varietatea borcănașelor colorate este una mare: găsim Melinis de trandafir, de vișine, de zmeură, de prune, de pere, de gutui, melinis de cătină și de afine. Petalele și fructele sunt culese migălos de către cei din spatele conceptului Melinis. 

Melinis se poate mânca simplu, pe pâine, pe biscuiți, poți face clătite delicioase, prajituri gustoase, torturi deosebite etc.

Dacă noi vrem să mâncăm sănătos sau nu, este alegerea noastră. Însă persoanele cu anumite probleme de sănătate și în special părinții copiilor ar trebui să cunoască acest produs natural și să îl introducă în alimentația familiei.

Obezitatea este o problemă reală și periculoasă peste tot în lume, iar noi, românii, din păcate facem parte dintr-un top fruntaș rușinos. Cu o educație alimentară și o reclama mai aprofundată ale produselor dulci dar sănătoase poate reușim să scăpăm de ,,trofeul de argint” în obezitate infantilă

Produsele Melinis se pot găsi online,dar și în magazine fizice din București, Buzău, Constanța, Galați, Neamț și Ialomița.

* articol scris pentru SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: