La magazin? Care sunt criteriile după care mă ghidez?

LA MAGAZIN? CARE SUNT CRITERIILE DUPĂ CARE MĂ GHIDEZ?

Care sunt aspectele cele mai importante pe care le iau în considerare când aleg un magazin?

Piața este una mare, este de unde alege și totuși… pe unele le aleg, iar pe altele nu.

În primul rând este comoditatea. Cât de aproape este magazinul de mine. Am magazine de cartier și tonete pe care le evit pentru simplu fapt că nu pot plăti cu cardul la ei.

Prin urmare, plata prin POS are un rol important în alegerile mele. Mi se pare ireal ca în 2020 să nu poți folosi cardul/ telefonul pentru a plăti cumpărăturile.

smartcash-rms-magazin

În al doilea rând este importantă aprovizionarea magazinului. Vă aduceți aminte perioada stării de urgență din România? N-aveți cum să nu! Lipsa hârtiei igienice, a făinii, a zahărului și a drojdiei etc provoca o stare de agitație în rândul tuturor cunoștințelor mele.

smartcash-rms-magazin

Eu nu am avut niciun stres. La singurul supermarket din apropierea casei mele găseam de toate. Am cumpărat pentru prieteni mălai și ulei de parcă era sfârșitul lumii. Țin minte că i-am cerut scuze vânzătoarei că am luat atât de multe, dar chiar nu erau pentru mine și nici nu voiam să le fac pagubă.

Probabil supermarketul meu beneficiază de  SmartCash RMS , platforma software SmartCash Retail Management System, singura platformă românească ce ajută infrastructura de livrare accelerată a coletelor sau a comenzilor rapide.

Tot ei se ocupă de posibilitatea plății la POS și de casele self- checkout.

Aici ajungem la al treilea punct important în alegerea magazinului de unde îmi fac cumpărăturile.

La rând la supermarket/ market/ hypermarket o parte din oameni au coșurile pline de cumpărăturile săptămânale, o altă parte cumpăra doar un bax de apă, doar cele necesare pentru un grătar etc și o parte vor un pachet de țigări.

De curând apărute la noi în țară ( cel puțin la mine în Iași), casele self- checkout ajută persoanele ce au cumpărat puține articole și într-o limită de număr de produse și de kilograme să nu mai stea la cozile interminabile ce sunt prezente mai tot timpul.

Scanezi singur produsele, alegi plata cu cardul sau cash, ai luat bonul și ai plecat, la ieșire scanând bonul pentru a dovedi plata produselor din sacoșă.

Un sistem foarte simplu, bine gândit și pus la punct, util pentru toate categoriile de vârstă. Ar fi ideal ca acest sistem să fie implementat într-o rețea de magazine cât mai vastă.

Detalii tehnice sunt mult mai ample și prea complicate pentru noi, simplii cumpărători, să le înțelegem. Dar iată că datorită acestui software pentru supermarket avem avantaje evidente, de care ne bucurăm.

Deținătorilor de magazine, restaurante, cafenele, Smart Cash RMS le face viața mai ușoară din mai multe puncte de vedere.  Pentru perioada grea în care ne aflăm, Magister a pus în mod gratuit la dispoziția comercianților de proximitate care folosesc soluțiile SmartCash RMS portalul online smartcash.store, care face posibilă comanda online și ridicarea rapidă din magazine a produselor antecomandate.

Care sunt criteriile voastre în alegerea unui magazin?

Ați realizat câte beneficii aveți datorită platformei SmartCash Retail Management System ?

  • articol scris pentru Superblog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: