Farmacia La Pret Mic- dorinte de black friday

FARMACIA LA PRET MIC- DORINTE DE BLACK FRIDAY

Ne îndreptăm cu pași rapizi spre luna Noiembrie. Un motiv de tristețe pentru că vine frigul adevărat și un motiv de bucurie pentru toți iubitorii de cumpărături: urmează Black Friday!


Black Friday sună cam ciudat. Vinerea Neagră sună ca și cum trebuie să ne așteptăm la ceva rău. Dacă ne gândim bine, vor avea de suferit buzunarele noastre pentru ca sigur nu vom putea rezista reducerilor.

Chiar dacă vom urmări anumite produse, reclamele ne vor invada și când ne va apărea: Ondulator de păr marca X, acum la prețul de 200 lei, când până de curând era 400 lei.. Vom ceda! Avem nevoie de el? Nu. Cel de acasă încă e bun. Dar îl dorim? Îl dorim!


Lăsând la o parte produsele pe care le vom cumpăra chiar dacă nu prezintă o necesitate, trebuie să ne facem o listă cu cele de care avem nevoie și pe care le vânăm la reducere.
Skin care-ul este un capitol important în viața mea, care duce ușor spre obsesie. Un stoc de produse pentru îngrijirea feței este bine venit și sper din tot sufletul că voi prinde produsele mele preferate la super reducere. Produsele de îngrijire le cumpăr doar din farmacii și voi urmări ediția de Black Friday la Farmacia la Preț Mic.


Care sunt produsele pe care doresc să le găsesc la reducere în farmacia online?


    1. CERAVE APĂ MICELARĂ HIDRATANTĂ
Renunțasem la apa micelară până am descoperit-o pe aceasta. Este singura pe care o folosesc și pe care o voi folosi în continuare. Nu se simte pe față ( așa cum la altele se simte o peliculă cleioasă) și nu irită fața.

farmacia online cerave

2. URIAGE DEMACHIANT PENTRU OCHI- REZISTENT LA APĂ
Pentru serile rare în care folosesc machiaj rezistent la apă este necesar un astfel de demachiant. Dacă folosim un demachiant obișnuit va trebui să forțăm și automat ne vom irita.


3. CERAVE GEL DE SPALARE HIDRATANT
O demachiere corespunzătoare nu constă doar într-o apă micelară. Un gel de spălare este esențial. Și nu numai pentru demachierea completă, ci și pentru curățarea tenului dimineața și la sfârșitul zilei. De când urmez această regulă în viața mea tenul meu este transformat major in bine.
Varianta aceasta este pentru ten normal spre uscat, dar găsiți gelul de curățare și pentru ten gras, în ambalajul scris cu vernil.


4. CERAVE CREMA HIDRATANTĂ FAȚĂ ȘI CORP , PIELE USCATĂ ȘI FOARTE USCATĂ
O îngrijire corespunzătoare a tenului nu există fără o cremă hidratantă adecvată tenului fiecăruia. Eu am pielea foarte uscată, mai ales în anotimpul rece și de aproximativ un an aceasta este crema pe care o folosesc cu succes și pe care vreau să o am în stoc pentru încă un an dacă o voi găsi la reducere de Black Friday.


5.CERAVE SA GEL DE CURĂȚARE ANTI-RUGOZITĂTI
Pielea corpului meu a avut parte de nenorociri. Am avut ani de zile alergie la apa simplă, orice duș era o tortură pentru mine. Cu multe pastile am rezolvat alergia, dar senzația de mâncărime și uscăciune nu a dispărut mult timp. Apărea și dispărea fără motiv. Dar când apărea… Niciun gel de duș și nici o cremă nu mă salva.
Până au scos cei de la Cerave gama SA. Am citit despre ce e vorba și mi se părea că au inventat-o pentru mine. Mai că voiam să le scriu: nu SA, denumiți-o KAT!
Mărturisesc cu mâna pe inima că mi-a schimbat viața. Dușul nu a mai fost o tortură necesară, ci s-a transformat într-o plăcere.


6.CERAVE SA CREMĂ HIDRATANTĂ ȘI EXFOLIANTĂ PENTRU PIELEA USCATA, ASPRA, CU RUGOZITĂTI
După duș am folosit crema pe pielea încă puțin umedă și s-a produs magia. Nu mai simțeam mâncărimi și pielea mea era fină.
În sfârșit am înțeles toate reclamele cu femeile fericite în duș care se dădeau cu cremă în dormitor și se alintau.
Această gamă nu este pentru oricine! Ci doar pentru cei cu probleme reale. Nu se folosește pe față, decât cel mult o dată pe săptămână. Dar dacă aveți o rutină corectă a îngrijirii tenului nu este necesar.


Prin urmare, tare sper să găsesc produsele Cerave SA la reducere de Black Friday ca să îmi fac un stoc sănătos pe raftul din baie.


7.DERCOS SAMPON ANTIMĂTREAȚĂ
Credeați că doar corpul mi-e cu probleme? Părul meu este… Minunat! Scalpul… Extraordinar! Da, în pozele de pe Facebook, Instagram și blog poate îmi admirați părul și cum rezistă el la atât de multe schimbări radicale, dar realitatea este că am avut multă muncă cu el și abia, abia am ajuns la o prietenie datorită acestui șampon.


Dacă veți căuta produsele pe care trebuie să le folosesc veți observa că prețul acestora nu este unul tocmai mic, dimpotrivă. Aș vrea să îmi cumpăr geluri de duș cu aromă de ciocolată și șampoane pentru păr blond până în 20 lei, dar dacă voi cade în plasa aromelor și a prețurilor mici îmi voi strica iar pielea…


Farmacia la Pret Mic, vă rog ajutați un om cu probleme și puneți – mi produsele de îngrijire necesare la reducere! 

Voi de unde vă cumpărați produsele de îngrijire? Urmăriți/ așteptați reducerile de Black Friday?

  • articol scris pentru SuperBlog.
  • fotografii personale și preluate pe farmacialapretmic.ro

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: