camera mea preferata- 5 idei cu favi.ro

CAMERA MEA PREFERATA- 5 IDEI CU FAVI.RO

Sunt o persoană dependentă de atenție. Am nevoie de dragoste, să mi se spună că sunt iubită, dorită.
Dar în același timp am nevoie de singurătate. Am nevoie să am timpul meu și mai ales, de spațiul meu, care să fie doar al meu!


Am găsit un bărbat care să îmi înțeleagă stările și dorințele contradictorii.
Când m-am mutat în casa lui a simțit că nu sunt în regulă psihic. Priveliștea tuturor lucrurilor noastre împreună mă zgâria pe retina și încercam să realizez o barieră între lucrurile lui și ale mele, dar îmi era imposibil.
Într-o zi a eliberat o cameră și când am venit de la serviciu m-a dus în ea și mi-a zis:

  • asta e camera ta. Ai libertatea să faci ce vrei din ea.

Proiectul,, camera mea” a durat ceva timp, dar am ajuns la o pace interioară la vederea lucrurilor mele aranjate așa cum mi-am dorit. Nu este totul perfect, perfecțiunea o voi atinge când ne vom muta la casa noastră nouă, pentru care am multe alte planuri.
Dar,, coltișoarele” mele sunt deosebite și sunt mândră de ele :

1.În primul rând este peretele meu plin de haine, genți și încălțăminte așezate pe categorii și culori.

haine

Nu am să mă opresc niciodată din a cumpăra, prin urmare voi avea nevoie permanent de noi stative și cuiere pentru îmbrăcăminte.

cuier favi

Nu îmi plac dulapurile, prefer să îmi admir frumusețile de la prima intrare în cameră și să visez la ținute pe care probabil nu le voi purta niciodată. De exemplu, am multe rochii sclipicioase, cu paiete, fuste lungi elegante, pe care nu am avut ocazia să le port, dar care îmi place cum se văd în cameră. Am pantofi cu toc înalt pe care nici măcar nu îi pot purta, dar se vad splendid pe suportul lor!

2.Urmează organizatorul de oje, pe care mi l-am dorit dintotdeauna în camera mea:

organizatoare oje


Colecția de oje are însă peste 1000 de oje, deci clar mai am nevoie de câteva rafturi de perete pentru iubirile mele.

etajere favi

Puteți vedea o parte din ojele mele ( care între timp a crescut substanțial) AICI.

3.Am un,, altar” al pisicilor cu diferite statuete cumpărate de prin locuri și țări diferite.

decoratiuni casa

Recent am descoperit pe Favi.ro decorațiuni în formă de pisici pe care abia aștept să le adaug la colecție.

decoratiuni pisici favi

4.Colțul bijuteriilor are un loc special în camera mea și în viața mea. Bijuteriile fac parte din mine și caut permanent suporturi drăguțe pentru ele.

suport bijuterii

Pe Favi.ro am găsit suporturi de bijuterii inedite, perfecte pentru orice iubitoare de brățări, coliere, inele și cercei.

suport bijuterii favi

5.Toată camera este plină de decorațiuni diverse. Sunt obsedată, sunt ca o bunică iubitoare de bibelouri, dar… Asta sunt! Tocmai de asta am și avut nevoie de o cameră numai a mea. Este foarte aglomerată, probabil nu e pe gustul tuturor mai ales că trendurile actuale sunt pe make it simple. Promit că nu îmi voi umple toată casa cu prostioare, dar la o cameră unde am acces doar eu, pot să îndrăznesc și să îmi îndeplinesc visul.

decoratiuni casa

Camera este mare și loc pe pereți există. Astfel că… multe decorațiuni!

decoratiuni favi

Am încercat să cresc flori, dar cum programul meu de lucru este haotic și aglomerat, au murit ușor ușor, pe rând. Am ajuns la concluzia că voi fi prietenă cu florile decorative.

flori decorative favi

Dar… Ce este Favi.ro și cum e posibil să găsim tot avem nevoie pentru casă la ei? Favi este google-ul casei tale, un motor de căutare pentru mobilă și decorațiuni unde se află peste 200 de magazine fizice și on-line. Pentru o mutare la casă nouă sau o redecorare este site-ul perfect!

  • articol scris pentru SuperBlog.

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: