FemmeLuxe – cumpărături Online

FEMMELUXE – CUMPĂRĂTURI ONLINE

Pasiunea mea pentru cumpărăturile online duce ușor spre o obsesie/ boală psihică, pe care încerc să o controlez sau să o stăpânesc pentru a nu mă îngropa cu haine.

Deși dressingul meu este plin și îmi este din ce în ce mai greu să fac o organizare aspectuoasă nu mă pot opri din a îmi lua alte haine noi.

Mai ales când sunt atât de multe opțiuni.

În magazine merg rar. Cu situația de față pot spune că nu mai merg deloc.

Dar siteurile îmi sunt cele mai bune prietene. La plictiseală, la stări de tristețe, la pofte de cumpărături, sunt acolo!

Recent am descoperit Femmeluxefinery.co.uk , un site englezesc unde se găsesc toate tipurile de haine. M-a atras faptul că nu se adresează femeilor slabe și nu au tiparul clasic de modele. M-am regăsit în fotografiile de prezentare și mi-a oferit o imagine mai reală a hainelor ce ar urma să fie pe mine.

Nu sunt o femeie slabă și nici nu am să fiu vreodată. Nu mă abțin din a mânca ceva ce îmi place, dacă îmi este pofta de pizza, mănânc pizza. Dacă vreau ciocolata la 12 noaptea, mănânc ciocolată etc.

Dezavantajul cumpărăturilor online este că nu poți proba hainele. Eu însă nu probez niciodată hainele. Nu pot pune bluza, perechea de pantaloni, geaca de pe raftul magazinului pe pielea mea. Nu suport gândul că mâinile străinilor ce au inspectat materialele și modelele, ajung să mă atingă oarecum.

Shoppingul online îți poate oferi o viziune nereală asupra articolelor de îmbrăcăminte. Nu de puține ori am pățit ca o pereche de pantaloni ce pe site apărea ca fiind largă pe model, mie să îmi vină strâmtă pe picior.

Pe FemmeLuxe am simțit un vibe prietenos și o idee realistă a ceea ce cumpăr.

Mi-am luat 4 articole de îmbrăcăminte.

Am încercat ceva nou: mi-am luat nu unul, nu două, ci trei seturi de pantaloni + crop/ tricou/ bluză. Nu țin minte dacă am mai avut astfel de piese în garderobă, dar mi s-au părut interesante și a trebuit să le încerc.

Dacă sunteți și voi curioși accesați categoria Loungewear unde sunt prezente multe seturi de haine în genul celora achiziționate de mine, la prețuri avantajoase.

Pot oricând să combin piesele cu alte haine din dressing, deci nu am riscat foarte mult.

O premieră este că mi-am luat un set ce are un crop top. În mod normal evit să arăt piele multă, dar parcă în ultima vreme nu îmi mai pasă de norme sociale și priviri ciudate. Nu m-am simțit confortabil 100% purtând un astfel de articol de îmbrăcăminte, nu am să îmi fac un obicei din a îmi cumpăra crop topuri, dar nu îmi pare rău că am încercat.

Loungewear  FemmeLuxe
rpt

Materialul acestui set este destul de grosuț. Ceea ce e puțin ciudat: porți crop top când este foarte cald afară. Pantalonii lungi, mânecile lungi și burtica goală. Hehe.

Următorul set este unul roșu: pantalonii cu talie înaltă, materialul subțire și comod + un tricou până în talie.

femmeluxe Stone Rib Two Piece Loungewear Set

Multe tricouri găsiți în categoria T shirts.

De pantaloni m-am îndrăgostit imediat. Sunt atât de confortabili!

Găsiți modele asemănătoare în categoria Joggers

Un alt set de toamnă: verde închis , compus dintr-o pereche de pantaloni și o bluză cu mânecă lungă.

Khaki Loungewear Tracksuit Set - Maria

Materialul este puțin transparent, încă nu mi-am dat seama cât de mult se vede prin el, dar i-am dat o șansă. În funcție de câte priviri ciudate voi primi peste stradă, voi realiza și gradul de transparență a pantalonilor. Hehe.

Pe lângă aceste 3 seturi de haine sport FemmeLuxe mi-am luat și o rochiță neagră, cu capă.

rochie femme luxe

Modelul este genial, dar incredibil de scurta. Vreau să caut o modalitate de a o purta ca vestă ( în fața se închide cu un fermoar de jos până sus).

Puțin mai lungă dacă era ar fi fost perfectă. Cu siguranță sunt femei care poartă rochii așa, dar eu nu mă simt confortabil.

La voi care este limita de purtat fuste/ rochii?

Care set dintre cele trei prezentate vă place cel mai mult?

Pe FemmeLuxe găsiți nenumărate astfel de seturi și nu numai . Ați cumpărat vreodată de la ei? Ce v-ar tenta? Ce alte informații mai vreți să aflați despre acest site de haine?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: