gUESTPost: Blogul meu ( lui emil) preferat

Până reușesc să mă mobilizez în a scrie un articol, Emil mă ajută să nu pară că am un blog abandonat.

L-am invitat să scrie un articol despre blogurile lui și care dintre acestea este preferatul lui.

Evident… mi-a răspuns în stilul lui atipic.

Blogul meu preferat este … al altuia!

Blogul meu preferat este tot timpul blogul altuia, la fel cum cel mai misto si mai confortabil fotoliu in care poti sta este cel al vecinului, vecinei ori al unui prieten.

Pentru ca nu ma cunoasteti, sigur nu stiti la ce ma refer. Sa va explic: eu sunt Emil Calinescu si detin 11 bloguri. Da, ati citit bine, am o echipa intreaga de fotbal. Pe ei, pe mama lor (virtuala) #cumarveni.

Cand gazda mea de astazi m-a invitat sa scriu la ea pe blog, mi-a sugerat ca tema a articolului BLOGUL MEU PREFERAT.

Daca as fi avut un singur blog, toata lumea, dar absolut toata lumea, ar fi pariat ca voi zice ca-i blogul meu. Ceea ce, nu neg, e adevarat, caci de cand mi-am facut blog mi-am propus sa scriu articole pe care mi-ar placea sa le citesc.

Drept urmare, cand Andra mi-a trimis provocarea, s-a gandit la unul dintre cele 11, caci orice persoana normala ar fi inceput fie sa bage filosofii de bordura, de genul Orice parinte isi iubeste in mod egal copiii sau Orice copil isi iubeste in mod egal parintii, fie ar fi incercat sa faca o ierarhie a lor, eventual in functie de importanta, de nevoi. Probabil blogul de mancare ar fi fost primul, ca nah… (Blog de nevoi si mai URGENTE nu am si nici nu am de gand sa-mi fac). Blogul de carte, cu tot respectul, ar fi fost … mai jos.

Partea pe care ea (probabil nici voi) n-a luat-o in calcul este alta: nicio persoana normala nu-si face 11 bloguri. Din start eu NU sunt o persoana normala.

Acum urmeaza sa va zic chestia interesanta este ca ideea acestui articol mi-a venit in urma a ceea ce mi-au tot spus altii: ca scriu mai bine in deplasare decat acasa.

Ca de fiecare data cand scriu un guest-post, o fac mult mai bine decat daca as face-o pentru blogul meu. De fapt, eu aplic intuitiv principiul de pe vremuri: cea mai buna marfa se duce la export ?)

Dupa ce mi s-a zis chestia asta, am constientizat si de ce. Mi-am dat seama ca-n offline e fix la fel. Mi-am dat seama ca de cand eram mic, desi aveam un calculator al meu propriu, pe care ma jucam si care era imbunatati incontinu, cel mai bine ma simteam cand ma duceam la prieteni sa ma joc.

Mi-am dat seama ca desi am fotolii confortabile in casa, cele mai confortabile sunt cele de la altii. Ca sa nu mai zic de canapele: cele din casa mea sunt naspa, insa o canapea, oricat de jumulita ar fi, de la altul, este ideala.

Drept urmare, blogul meu preferat este tot timpul blogul altuia. Partea si mai dubioasa, daca va puteti imagina asa ceva, este ca blogul meu preferat se schimba de la o zi la alta.

Astazi (si probabil si maine) blogul meu preferat este al Andrei. Asta pana cand … urmatorul guest-post ne va desparti.

Eu v-am zis care-i blogul meu preferat, v-am dat si niste link-uri sugestive, sa vedeti pe unde scriu, acum e randul vostru sa spuneti care-I blogul vostru preferat.

Daca veti spune ca-i al Andrei voi considera c-ati facut-o datorita acestui articol. Daca NU-l veti nominaliza pe-al ei, voi pleca de la premisa ca l-ati fi indicat daca pe el ar fi existat DOAR articolul meu.

Redevenind seriosi (voi, ca eu nu pot fi astfel), care-i blogul vostru preferat (ieri, azi, maine, poimaine, cand vreti voi)? Hit me, baby, one blog time (parca asa era cantecu’…).

Mulțumiri lui Emil pentru guest post. Așteptăm răspunsurile voastre!

Care este blogul vostru preferat?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: