Mașini la dispoziție pentru ÎNCHIRIERI gratuite – ong

Cine ar fi crezut că stând acasă poți participa la salvarea omenirii?

Trăim în vremuri care par a fi reale și totuși… asta e realitatea.

Astăzi am aflat că voi sta în carantină 14 zile la serviciu. O situație pe care nici nu pot să o accept ca fiind adevărată: lucrez cu persoane cu deficiențe mintale grave, voi locui 14 zile în condiții… minunate.

Dar în acest articol nu e vorba de eroismul meu impus, ci de cei care fac ceva semnificativ pentru ceea ce se întâmplă acum.

Fiecare încearcă ( sper) să contribuie cu ceva, oricât de mic, pentru a se termina odată această perioadă.

Alții stau acasă, alții stau la serviciu, alții s-au apucat de confecționat mănuși și alte elemente de protecție, alții oferă mâncare gratuită celor din carantină, iar alții oferă ceea pot în funcție de specificul afacerii lor.

Autonom pune la dispoziție pentru închiriere gratuită (timp de 3 luni, cu posibilitatea de prelungire) mașini din flota Autonom din toată țara, pentru acele ONG-uri și fundații care au nevoie de mobilitate în misiunea lor, în lupta împotriva Coronavirusului. 

mașini autonom

Aceștia pot fi contactați pe adresa de e-mail help@autonom.ro sau la numărul de telefon +40 747 277 610 și oferă de la autoturisme și SUV-uri, la van-uri pentru transport marfă și pick-up-uri.

Este minunat cum fiecare încearcă să aducă un plus la starea de bine a României, cum am lăsat orgolii și gând de profit pentru a fi… bine.

Autonom oferă mașini tuturor fundațiilor care au nevoie ( pentru a transporta mâncare, materiale sanitare, dezinfectante etc).

Sunt cazuri în care volumul acestor donații este peste capacitatea mașinilor uzuale fundațiilor, dar ei vin în ajutorul lor.

Tot ce ține de mașină este dezinfectat după folosirea ei și șoferii sunt dotați cu echipament de protecție pentru ca totul să fie realizat în siguranță.

Autonom are peste 40 de agenții în România și deține peste 9000 de mașini noi. Mai multe detalii găsiți la ei pe site și pe pagina lor de FB.

Dacă cunoașteți un ONG sau o fundație care are nevoie de mașini în plus pentru a realiza acțiuni caritabile în luptă cu virusul Covid-19, transmiteți-le aceste informații.

  • articol scris pentru Spring SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: