Industria horeca are nevoie de noi

Industria HoReCa este una dintre cele mai afectate domenii în aceste vremuri tulburi.

Într-o lume în care nu mai ai voie să ieși în oraș cu prietenii, să ai întâlniri de afaceri la un restaurant, să te întâlnești cu o prietenă la cafea, cei ce au afaceri în domeniul restaurantelor înregistrează pierderi enorme.

Să nu uităm câte amintiri avem la barul X, la pizzeria Y și cât de mult ne plac burgerii de la restaurantul Z.

Deși fizic nu ne mai putem bucura de atmosfera relaxantă din oraș, trebuie să știm că multe restaurante livrează la tine acasă.

Cum le găsești?

Pe LOKOFOOD  găseșți restaurantele preferate din proximitatea locuinței tale printr-un singur click.

lokofood

Chiar dacă stăm acasă și gătim mai mult decât de obicei, trebuie să recunoaștem că unele mâncăruri nu se pot reproduce în bucătăria noastră.

Chiar zilele trecute am dat comanda la MammaMia ( restaurant din Iași) de meniu crispy de pui, yuummy. Mi-era o poftă! Mi-era un dor!!!

Aș fi preferat să fiu la ei pe terasă, c-un Mojito lângă, dar cum este imposibil, am schimbat locația cu o masă și două scaune în curte. Cu muzica de radio pe fundal pentru a recrea exact atmosfera a ieșit o cină romantică minunată.

Un exercițiu drăguț ar fi ca la următoarea comandă să îmi invit și prietenele cu care ieșeam săptămânal. Să își comande fiecare ce are poftă și prin VideoCall să reproducem o ieșire în oraș, ca fetele. Discuțiile ar fi la același nivel, mâncarea savurată va fi la fel de bună, numai paharele de vin vor fi aduse de către soții noștri care vor fi recunoscători că am găsit o modalitate de a ,, ne întâlni” și astfel ar avea și ei timp de un joc pe PlayStation.

Vă invit și pe voi să faceți același exercițiu pentru a susține industria HoReCa și pentru a menține socializarea la un nivel normal și uman.

Comanda online se desfășoară foarte simplu:

industria horeca
  1. Caută restaurantele din apropiere – introdu în câmpul search adresa ta pentru a vedea toate restaurantele care livrează în zonă
  2. Alege restaurantul, deschide meniul și selectează ce îți dorești;
  3. Alege modalitatea de plată – poți achita online sau cash.

Cu doar câteva click ne satisfacem dorințele, economisim timp și energie, ne bucurăm partenerii și ajutăm industria HoReCa să supraviețuiască.

Cândva ne vom putea relua activitățile de socializare și vom avea nevoie de restaurantele noastre preferate, să ne întoarcem la ele. Însă fără ajutorul nostru, nu le vom mai găsi în același loc unde am dezvoltat prietenii, obiceiuri, relații.

Nu vreau să îmi imaginez cum ar fi să văd că locul unde m-am cunoscut cu soțul meu nu mai există. Nu vreau să am regretul că aș fi putut face ceva pentru el și nu am făcut.

Voi comandați mâncare online? Care este restaurantul vostru preferat?

  • articol scris pentru Spring SuperBlog
  • poze preluate de pe LOKOFOOD.ro

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: