Farmec- SPERANȚĂ pentru un viitor mai bun

               O companie nu înseamnă doar un nume, un brand și nu e numai despre produsele pe care le oferă, calitatea acestora sau prețul de vânzare.

                O companie trebuie să se adreseze oamenilor în primul rând, nu doar cumpărătorilor.

                Înainte de toate suntem oameni, persoane cu principii și dorim să cumpărăm produse de la firme care privesc dincolo de profit.

                O astfel de companie este Farmec, care are un capital 100% românesc și care pe lângă vânzarea de produse de îngrijire personală și servicii pentru frumusețe la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, se ghidează după valori precum grija pentru frumos și sănătate, respect față de tradiție și mediul înconjurător, fiind atenți la cerințele clienților, cercetând continuu pentru realizare de produse sigure pentru clienți.

                Degeaba suntem frumoși la exterior și avem un ten asiatic dacă nu suntem frumoși la interior, la suflet, la modul de gândire.

                Grija față de noi, față de ceilalți, față de Planetă ar trebui să o regăsim în fiecare din noi.

                Însă avem nevoie de susținere și implicare din partea celor mai mari, din partea celor care au un cuvânt de spus în fața publicului.

                Se spune că lauda de sine nu miroase a bine, dar dacă nu facem publicitate la faptele bune, la inițiative pentru un viitor mai bun, cum aflăm și cum reușim să contribuim cu oricât de puțin sau mult putem?

                Trăim parcă într-un vis. Ne trezim în fiecare dimineață și sperăm că totul a fost un coșmar.

                Dar fiecare drum la serviciu de dimineață mă trezește la realitate: strada e pustie, magazinele sunt închise, iar la coborârea din mașină îmi pun echipamentul de protecție și sper că voi ajunge acasă seara.

Dacă există un caz real sau o suspiciune de îmbolnăvire, rămân acolo pentru o perioadă nedeterminată. În ce tragedie s-ar putea transforma un astfel de scenariu la mine la serviciu nici nu vreau să îmi imaginez, aș trăi într-o frică permanentă și încerc să îmi desfășor activitățile cât mai normal în situația de față.

                Problema generală în România este lipsa produselor ce te-ar putea ajuta să nu te contaminezi. Admir inițiativa multor firme ce au dat deoparte alte producții și au început să confecționeze măști de protecție, mănuși și alte accesorii necesare medicilor din linia I.

                Totodată sunt firme ce au început să producă dezinfectant. Farmec nu aduce un segment nou printre produsele sale, căci aveau în portofoliu săpunul lichid spumă antibacterian Gerovital Pure și dezinfectantul universal Nufăr, dar plusează cu două noi produse, pe bază de alcool 70%: Loțiunea igienizantă pentru mâini și Gelul de igienizare pentru mâini. Mi se pare că vin cu produse ideale pentru că spre deosebire de dezinfectantul clasic, acestea nu usucă mâinile.

dezinfectant

                Farmec prioritizează distribuirea produselor igienizante pentru solicitările de consum colectiv, din instituții publice și mai ales, pentru medici. Un lucru extraordinar pentru că astăzi nu e vreme de egoism: majoritatea persoanelor stau acasă și sunt feriți, dar ei chiar au nevoie de protecție.

                Mi-ar plăcea să văd cât mai multe companii care au posibilitatea de producere a dezinfectanților să adopte acest model.

                Farmec nu gândește doar pentru prezent. Ei au lansat campania ,, Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine”, îndemnând publicul la reciclarea produselor din portofoliul lor și nu numai.

campanie Farmec

                Gama Gerovital Plant conține până la 98% ingrediente de origine naturală, care oferă protecție naturală microbiană și beneficii multiple pentru tenul normal și mixt.

gerovital plant

                Îmbinând cu campania de care vă ziceam mai sus, putem confirma iubirea lor față de natură și implicarea în speranța unui viitor mai bun al Planetei noastre.

                Cum pot companiile de produse de îngrijire personală să își manifeste grija pentru cei din jur?

                În primul rând oferind calitate și siguranță clienților, fără teste pe animale și folosind ingrediente naturale într-un procent cât mai mare.

                Să promoveze un stil de viață sănătos și să ambiționeze clienții să adopte obiceiuri benefice nu numai lor, cât și mediului înconjurător ( vezi campania Farmec unde la 4 ambalaje reciclate se oferea un produs gratuit). Oferind recompense formezi un comportament care va rămâne impregnat în personalitate.

                Să fie acolo când e nevoie, să nu fugă de probleme, să se implice cât pot de mult în ajutarea celorlalți ( vezi atitudinea față de situația actuală).

                Să îndemne la fapte bune și să realizeze fapte bune ( donații către diferite cazuri sociale, instituții care au nevoie etc). Prin exemplu vor învăța și alții.

                Voi ce idei aveți? Cum ar putea o companie să își manifeste grija față de clienți și nu numai, față de oameni, de mediul înconjurător?

  • articol scris pentru Spring SuperBlog
  • fotografii preluate de pe farmec.ro

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: