Pietre semipretioase potrivite zodiei rac

                Înaintând în vârstă te agăți de orice pentru a-ți induce o stare pozitivă, o speranță în viață.

            Nu sunt o persoană religioasă, nu cred în destin, în stele, zodii, în biserici. Sensul vieții mi-l fac eu și îmi asum orice greșeală sau succes în viață.

            Dar accept alte păreri și credințe atât timp cât nu se încearcă să îmi fie impuse în principiile mele.

            Merg pe principiul că orice îți face bine e ok pentru mine. Nu mă afectează cu nimic dacă X crede că anul ăsta îi va merge bine pentru că așa zice horoscopul, că nu a luat interviul pentru că aseară a fost lună plină sau că este protejat de cele rele dacă poartă o anumită bijuterie.

            Nu mă dor urechile dacă îl ascult și nici nu mă costă nimic să încurajez o acțiune care nu dăunează nimănui.

            Am o prietenă care este pasionată de lumea cristaloterapiei și mă bucură doar simplu fapt să o văd pe ea fericită când își cumpăra ceva nou. Crezând că datorită noii brățări îi merge bine în relație, doar cumpărându-și bijuterii pentru dragoste, chiar îi este benefic și este mai răbdătoare și înțelegătoare cu iubitul.

            Când stăm la cafele îmi arată ce a mai descoperit și mă îndeamnă să mă uit la bijuterii pentru zodia rac, zodia mea.

            Am vrut, n-am vrut, m-am interesat despre aceste bijuterii și așa am aflat că îmi sunt alocate atât de multe pietre semi-prețioase, încât ar fi imposibil să le bifez pe toate:

Pietre asociate zodiei rac
Agat de foc, agat de copac, aventurin, calcit, carneol, chihlimbar, citrin, cuarț roz, florină, granat, jad, lapis lazuli, moldavit, ochi de tigru, opal, peridot, rodonit, rubin, safir, smarald, sodalit, turcoaz.

Pietre albe
Agat alb, marmură, calcit alb, calcedonie, cuarț de stâncă, jad alb, howlit alb, piatra lunii, onix alb, perle, opalit.

Talismane speciale
Calcedonie, onix alb, rubin, carneol, smarald, agat.

Pietre patronate de lună
Piatra lunii, acvamarin, calcedonie, cuarț de stâncă, safir, agat botswana.

Alte corespondente
Rubin în zoisit, chrysocolla, jasp Kabamba, obsidian fulg-de-nea, diamant, florină verde, rubin, cuarț rutilat cu turmalină, beril, spinel maro, crisopraz, turmalină roz, agat dendritic.

            Opalul este piatra mea preferată. Am două inele: unul cu opal alb și unul cu opal albastru deschis. Mi se pare cea fascinantă piatră semiprețioasă: în razele soarelui, în funcție de lumină își schimbă culoarea și are diferite irizații.

opal zodiei rac
Broșă / Pandantiv bufnita opalit

            Pe mine opalul mă face să mă simt elegantă și feminină! Se spune că această piatră face persoana care o poartă să devină mai senzuală și emoțională. Prin urmare, și-a făcut efectele benefice asupra personalității mele, fără să îi cunosc dinainte proprietățile.

opal alb
Cercei cu șurub opalit oval

            Onixul alb se pare că este un talisman specific zodiei mele. Dar eu îl ador pe cel negru. Oare greșesc atât de tare dacă port opusul la ce mi se recomandă? Nu cred, pentru că acesta este o piatră protectoare care asigură siguranță și securitate, ceea ce caut eu cel mai mult în viață: stabilitate. Echilibrează starea emoțională? Exact ce am eu nevoie. Dacă onixul negru nu m-a ales pe mine, eu îl aleg pe el!

onix zodiei rac
Brățară onix negru chipsuri pe elastic

            Fiecare persoană este diferită. Îndemn a alege pentru tine ce consideri tu că este mai potrivit. Fie că este vorba de o piatră semi-prețioasă, o carieră, un iubit, o mașină etc.

Dacă ești pasionat de acest domeniu ezoteric: al pietrelor semiprețioase și al cristalelor, pe stonemania.ro găsești bijuteriile exemplu din articol și multe altele potrivite zodiei tale sau cu alte beneficii ( terapeutice, pentru dragoste, pentru prosperitate etc).

  • articol scris pentru Spring SuperBlog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: