O cameră specială de gaming?

O CAMERĂ SPECIALĂ DE GAMING?

Da. Este posibil când ai 7 camere în casă și câteva dintre ele sunt spații de depozitare ( ca să nu zic: inutile!).

Iubitul meu e workaholic.

Înțeleg că are foarte mult de treabă și târziu mi-am dat seama câte eforturi a depus la începutul relației: ieșeam în fiecare zi în oraș și făceam vacanțe des.

Încă mă surprinde cu ieșiri și cine în oraș, dar când ne întoarcem acasă, eu mă bag la un serial iar el rămâne în garaj la treabă câteodată și până la 3 dimineața.

Am avut multe discuții pe tema asta: nu se merită, e obosit tot timpul, nu avem nevoie de mulți bani, ar trebui să adormim împreună, are nevoie de mai mult somn etc.

Înțelegea și mă aproba câteva zile până revenea la stilul de muncă de la ora 9 dimineața până noaptea târziu.

Nu sunt genul de femeie care are nevoie de bărbatul ei non stop lângă ea. Dimpotrivă. Voiam să facă ceva pentru el: să se relaxeze, să se distreze, să iasă din rutina asta nesănătoasă.

Am complotat cu prietenii lui, am pus idei cap la cap și am ajuns la concluzia că trebuie să îl transformăm într-un gamer din nou. Mi-au povestit cât de pasionat a fost și m-au ajutat în alegerea ,, ingredientelor secrete” de care am nevoie pentru surpriza ce aveam să i-o fac.

Un calculator avea prin casă, uitat și prăfuit într-o cameră fără niciun scop din casă. Atunci mi-a venit ideea: asta va fi camera lui!

V-am zis cât de mult stă plecat, n-a fost nicio problemă în a amenaja o cameră fără ca el să observe.

Prietenii lui m-au ajutat: am văruit și pictat pereții. Mobila nu am cumpărat-o, ci a făcut-o un amic: un birou pentru calculator, un dulap cu rafturi pentru jocuri, un raft pentru x box, peste care am pus și un televizor smart mare.

Mi-a fost greu să aleg dintre atâtea scaune de gaming! Știam că e o piesă esențială și nu puteam să dau greș, altfel totul ar fi fost în zadar. Intrând pe Spacer – IT comes home am găsit articolele necesare pentru o cameră de gaming perfectă.

Analizând opțiunile, am ales un scaun din imitație de piele, cu brațe ajustabile, ce asigură confort și o experiență de gaming sănătoasă. Scaunul este o piesă foarte importantă: corpul trebuie să stea într-o anumită poziție pentru a nu apărea probleme la coloană. Știm cu toții că în fața monitorului timpul nu mai are noțiune și durerile apar după ce ieși din transa gamingului.

cameră gaming

De ce am mai avut nevoie pentru a completa spațiul de gaming?

  • Boxe spacer  modelul 2.1 – SPB, ce promit sonorizare curată într-o audiție excelentă. Am vrut boxe pentru fi utilizate exclusiv la gaming sau pentru o muzică de fundal, nu pentru petreceri.
  • Space Pad Gaming de 900 x 300 x 2mm, din spumă de cauciuc natural. Microtipul asigură o urmărire precisă pentru a câștiga fiecare joc!
mousepad spacer
  • Am luat și o carcasă de PC pentru a schimba aspectul vechi al calculatorului. Carcasa Spacer Middle- Tower oferă un design futurist și schimbă înfățișarea spațiului de gaming.
carcasa spacer
  • Un mouse optic, care să se asorteze cu scaunul. Sigur lui nu îi va păsa de aspect, dar mie mi-a plăcut mult combinația de culori: negru- verde.
mouse spacer
  • O tastatură wireless pentru că celei vechi nu i se mai disting anumite taste.
tasatura spacer pentru cameră
  • O pereche de căști pentru jocurile de echipă, care au și microfon pentru o comunicare eficientă între jucători
cameră gaming

Cu siguranță ar mai fi și alte accesorii pentru a fi ,, kitul complet” de gamer, dar pe celelalte și le va alege singur în funcție de ce jocuri va juca.

Ați zice că-s nebună, că sunt femei care încearcă să își scoată iubitul din fața calculatorului și eu îl arunc în lumea gamingului?

Vreau să aibă timp pentru el, să aibă o activitate de relaxare care să fie doar a lui, să evadeze pentru câteva ore pe săptămână din viața de serviciu și cea de cuplu.

Eu am activitățile mele de Netflix & Chill, de jucat pe telefon Coin Master și FightList, dar el rar reușește să aibă o activitate care să nu includă munca.

Această cameră va fi camera LUI. Eu am dressingul plin de haine și pantofi + make-up, genți și girly stuffs. Locul lui era dormitorul nostru și nu era corect.

El muncește pentru noi. Era timpul să fac și eu ceva pentru el!

  • articolele Spacer se găsesc pe Emag
  • articol scris pentru SpringSuperBlog
  • poze preluate de pe spacer.ro

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: