SuperBlog 2019 – Gala în Poiana Brașov

SuperBlog. Cum a fost la Gala din Poiana Brașov?

                Viața mea de blogger a început acum foarte mult timp, peste 10 ani.

                Mi-am schimbat numele, am trecut de la blogspot la wordpress la domeniu propriu, devenind andrakat.com pe vecie.

                Am schimbat și nișa, începând de la poezii și povești, terminând cu articole de beauty.

                Impropriu spus, pentru că am terminat cu SuperBlog, ajungând la o multitudine de domenii despre care nu aș fi scris în mod normal.

                Demult eram o comunitate mare de bloggeri în Iași. Organizam blogmeeturi destul de des, cu mâncare, băutură, muzică și SEO.

                Am crescut, ne-am dezvoltat, ne-am format vieți personale, am plecat prin toate colțurile lumii, unii am abandonat, astfel că acea perioadă frumoasă s-a încheiat.

                Eu am rămas aici, mai mult sau mai puțin implicată, cu perioade în care scriam zilnic și perioade de luni întregi în care nu scriam absolut nimic.

În anii ce au trecut, am fost foarte activă pe nișa de beauty, unde am participat la multe întâlniri și evenimente în domeniu, dar am lenevit și s-a încheiat și perioada asta.

                Am început o nouă etapă a bloggingului, unde am descoperit bucuroasă o comunitate activă.

                Am fost la gala SuperBlog. M-am dus fără să gândesc prea mult. Odată ajunsă la Royal Hotel Poiana Brașov nu mai voiam să cobor. Nu am avut mult timp de gândire: la 17 am intrat în cameră, la 18 trebuia să fiu în restaurant, iar eu eram nemachiata și îmbrăcată sport. Deci a fost ceva de genu:

  • Acum te aranjezi ori niciodată!

Iar a doua variantă ar fi fost de prost gust să o aleg. Eram acolo, mi-am anunțat venirea, trebuia să mă duc.

Pe drum discutasem puțin cu Emil, astfel că nu m-am simțit atât de străină printre străini. Am intrat în sală, m-am dus direct la el și am făcut cunoștință oficial și am rămas acolo. Nu cred că mi-am mutat privirea prea mult, știam că nu cunosc pe nimeni, m-am resemnat cu ochii în telefon, fiind antisocială total.

gala superblog 2019

Nu știu să spun multe despre toți prezenți la Gala SuperBlog, dar cei de la masa mea ( Adrian cu Ioana, Maria cu soțul, Daniel Botea, Constantin, Emil, Teodor cu Andreea) mi-au plăcut tare mult. M-au ,, adoptat”, mi-au dat de băut ( căci am nimerit la masa cu cea mai multă băutură și moldoveanca din mine a acceptat tot), m-au luat de mână să îmi iau de mâncare, m-au scos afară la țigări, m-au încurajat să merg la poze și cel mai important, nu m-au lăsat să mă afund cu ochii în telefon, antrenându-mă la discuții și glumițe, încurajându-mă să fiu mai sociabilă.

Emil Calinescu

Am fost nevoită să țin un microfon în mână. Eu am anunțat că nu vorbesc, doar scriu, dar nu am putut scăpa. Îmi pregătisem un speach drăguț și ușor amuzant, dar cine să îl mai țină minte odată ajunsă în fața tuturor?

gala superblog

M-am eschivat cât am putut și am dispărut cât mai repede de lângă Claudia. Drăguța de ea a încercat să mă facă să vorbesc pe scenă, dar nicio șansă! Mă bucur că am schimbat câteva vorbe între 4 ochi, cu speranța că pe viitor voi scăpa de emoțiile vorbitului în public.

Daniel ne-a propus să purtăm ceva albastru pentru a fi în ton cu culoarea anului 2020, eu am avut câteva elemente albastre pe rochiță și un inel cu opal.

inelul albastru

Emil mi-a dăruit o carte, nimerindu-mi stilul de cărți citite. Nu știu criteriul pentru care am fost aleasă să primesc un cadou din partea lui, dar m-a făcut să mă simt mai de-a casei prin gestul lui. Acum mă inundă în glumițe și face mișto de mine, dar se iartă. Sentimentul că aș fi intrat singură într-o sală plină de oameni care se cunoșteau deja între ei m-ar fi împietrit. Pentru că datorită lui Emil mi-a fost mai ușoară experiența Galei, îi mai trec cu vederea poantele.

o padure intunecata

Dacă m-am dus cu rețineri, am plecat de la petrecere printre ultimii, atât de bine m-am simțit.

Lumea a dansat și cântat, eu nu sunt genul ăsta, dar am zâmbit privindu-i pe ceilalți cum se distrează.

Îmi pare rău că nu am felicitat personal câștigătoarea SuperBlog 2019, pe Dana, dar nivelul meu de socializare era cu indicatorul spre 0, nu am abordat pe nimeni.

Ca să realizați cât de timorată eram: nu am făcut nicio poză. Nici măcar una! Zero barat! Eu, obsedata de poze, nu am deschis aplicația de cameră a telefonului. Noroc de Emil și Constantin care au făcut poze cu mine pe telefoanele lor și de Daniel, care m-a surprins în câteva cadre. Altfel, aș fi părut o mincinoasă mică și nu m-ați crede că eu chiar am fost la Gală.

Deja am scris mai mult decât mi-am propus.

Concluzii finale: mi-a plăcut, mai particip, mă mai duc la Gale.

Mulțumiri sponsorilor competiției, Claudiei și lui Albert pentru că au făcut toate astea să existe.

diploma superblog

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: