Gerovital Plant – alege puterea naturii !

Gerovital Plant – alege puterea naturii!

gerovital

Indiferent că ne machiem zilnic sau nu, tenul nostru are nevoie de îngrijire permanentă.

            Poți acoperi multe cu produse de make-up, dar cine ești tu cu adevărat când ești naturală?

            Naturalețea nu poate fi ajutată decât cu produse din ingrediente de origine naturală. Odată cu venirea frigului, sistemul nostru imunitar se slăbește. Avem grijă de organismul nostru consumând mai multe vitamine, fructe și îmbrăcându-ne gros. O atenție deosebită trebuie să acordăm și ,,ambalajului” nostru.

            Nu trebuie să ne bombardăm pielea cu chimicale și produse multe în speranța că ne vom păcăli tenul. Avem nevoie de produse care să ne stimuleze pielea să se regenereze, să își dezvolte proprietățile naturale, nu să o forțăm.

            Există un mit : produsele scumpe sunt cele mai bune!  Dar de obicei plătim doar brandul faimos.

            Farmec este o firmă românească de care ați auzit cu siguranță. Au relansat recent gama Gerovital Plant, care are la bază ingrediente naturale în proporție de 91%. Gama este destinată tenului normal și mixt.

gerovital plant

            Inovația care stă la baza Gerovital Plant este complexul Poliplant Microbiom Protect, care este format din Equibiome și un complex natural de plante din flora locală. La ce ajuta? Crește imunitatea și are un rol important în echilibrarea microbiomului pielii, făcând ca tenul să fie sănătos și impulsionându-l să se regenereze. Equibiome este un extract din rădăcină de brusture care previne dezechilibrul microbian de pe piele, ce oferă un confort de lungă durată și reactivitate scăzută.

            Gama Gerovital Plant are un program complet de îngrijire și include produsele:

  • Apă micelară;
  • Fluid demachiant;
  • Cremă hidratantă;
  • Cremă antirid SPF 15;
  • Cremă antirid nutritivă;
  • Cremă CC Matifiantă;
  • Cremă anticearcăn antirid;
  • Booster vitalitate și strălucire.

Toate acestea au un preț foarte friendly și sunt destinate tuturor grupelor de vârstă, pe alese.

Apa micelară obișnuia să facă parte din rutina demachierii mele de seară, până când am descoperit dispozitivul pentru curățare facială și de atunci mi-am schimbat stilul. Astfel, m-am împrietenit cu fluidul demachiant. Acesta curăță chiar și machiajul waterproof și îndepărtează cu ușurință orice tip de machiaj folosit. În același timp, stimulează microcirculația și purifică tenul.

După demachiere, aplic serul Booster vitalitate și strălucire masând ușor fața. O fiolă pe seară și îmi stimulează respirația celulară și regenerarea tenului, susține sinteza noilor fibre de colagen, tenul dobândind un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor.

ser booster

După absorbirea serului, aplic și o cremă hidratantă pentru un efect complet.

Dimineața îmi demachiez din nou fața, de data asta cu apa micelară: procesul este mai rapid și mai ușor. După care aplic cremă anti rid cu SPF 15.

Pe lângă corecția liniilor fine și a ridurilor, crema cu SPF îmi asigura protecție împotriva proceselor de foto-îmbătrânire a pielii. Fie vară, fie toamnă, razele periculoase ale soarelui tot ajung pe tenul nostru și nu are sens să riscăm cu sănătatea noastră. Protecția SPF reduce riscul apariției cancerului de piele, previne apariția pistruilor și a petelor și elimină riscul de arsuri de solare.

Eu nu folosesc fond de ten, dar cel mult apelez la o cremă CC ( Color Control) Microbiom Protect, care oferă tenului un aspect natural, combinând ingredientele active eficiente cu pigmenții naturali.

gerovital cc

Avantajul principal al cremei CC este naturalețea acesteia: se îmbină cu nuanța tenului, fără să dea impresia efectului de porțelan. Estompează imperfecțiunile și urmele de oboseală, matifiază și netezește textura tenului. Nu uitați să aplicați CC cream uniform pe față, gât și decolteu! Nimic nu se vede mai urât la o femeie decât diferența de nuanțe dintre față și gât.

            Care este ritualul vostru de îngrijire a tenului?

            Folosiți produse din ingrediente naturale? Este acesta un criteriu de alegere al unui articol de îngrijire a feței?

acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2019 *

poze preluate de pe farmec.ro

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: