Experimentează o altfel de experiență!

Experimentează o altfel de experiență!

Experimentează altceva ! Ieși din tipare!

Întrebarea clasică când urmează ziua de naștere a cuiva drag este: – of, ce cadou să îi iau?

Societatea ne-a educat să oferim cadouri materiale celor cunoscuți și de multe ori ne batem capul cu idei și neidei.

E greu să faci cadoul potrivit. De exemplu, toată lumea știe că mie îmi plac hainele și pantofii. Dar nu ai de unde să știi cum îmi va sta, dacă mi se va potrivi, dacă mi-s comozi papucii. Că sunt pasionată de make up, oje, parfumuri, la fel, toți știu. Dar ce am eu acasă și cum eu le am mai pe toate… e foarte greu să mă nimerești.

Se poartă acum și cadourile de tip voucher. Dar sunt cele mai neinspirate cadouri ever! E ca și cum mi-ai da bani. Muncesc, mulțumesc, dar nu, merci.

Cele mai frumoase amintiri sunt cele pe care ți le vei aminti până la adânci bătrâneți. Am să țin minte toată viața râsetele cu lacrimi, însă nu și o geantă uitată pe un raft prăfuit.

Și se pare ca cei de la Experimenteaza sunt în asentiment cu mine, pentru ca au pe site zeci de experiențe de oferit. De la tine, pentru cei iubiți.

experimentează

Experiențele sunt din toate domeniile posibile, pentru toate pasiunile ce pot exista. Mai obișnuite, gen make-up pentru femei sau mai extreme, gen plimbări cu mașini de off-road.

Experiente cu adrenalină, experiente cu romantism pentru îndrăgostiți , experiente de dezvoltare personală, de relaxare, orice.

Mai pe scurt, orice, dar Experimenteaza viata !

Mă atrag multe, foarte multe de pe site încât mi-aș face cadouri singură în fiecare lună când iau salariul.

Dar viața ar fi prea frumoasă și când e prea frumos, e imposibil. Dar nu e imposibil să îi fac o surpriză iubitului meu cu ocazia aniversării noastre.

Experiențe sunt pentru o persoană, sau pentru două persoane, ideale pentru cupluri.

Am găsit ceva foarte interesant, ce îmbină categoriile de sport, hobby, travel și romantism ( pentru că la noi definiția de romantism este cu totul alta față de cea din DEX): OFF-ROAD.

O astfel de experiență i-aș dărui iubitului meu. De ce? Dacă noi avem deja pasiunea asta și ne dăm pe toate dealurile și ne implicăm în tot ceea ce înseamnă off-road? De ce dacă el deja își trăiește pasiunea în fiecare săptămână? Pentru că noi avem mașină modificată pentru acest sport extrem, dar suntem amatori și modești. Nu avem chiar toate condițiile pentru a duce la maximul de extrem ceea ce am vrea. Nu putem noi, cu mașina noastră. Și nu avem noi dealuri cum au cei din Thassos!!!

Suzuki Jimmy
Suzuki Jimmy

În ce constă această experiență cadou?

În primul rând, poate fi oferită ca varianta solo, sau ca variantă pentru două persoane. Evident, o prefer pe cea din urmă.

Pachetul include transportul, 4 nopți de cazare cu mic dejun inclus și în Thassos ne așteptă două mașini Suzuki Jimmy, unde șoferii vor conduce pe rând. Pentru o taxă în plus, Jimmy-le poate fi rezervat și doar pentru un șofer.

Pe lângă experiența pe drumurile/ pământurilor din Thassos cu mașina, peisajele nu se vor compara cu cele de pe dealurile noastre. Să te urci pe roți pe munte și în același timp să ai vedere la mare, cu siguranța va fi o experiență inedită pentru iubitul meu.

Eu sunt fan Grecia, el încă nu a ajuns acolo. Odată ce va vedea claritatea apei, peștișorii și meduzele, se va îndrăgosti și el de frumoasă Grecie.

Adrenalina pe care o va avea cu mâinile pe volan, se va domoli și se va transforma într-o relaxare totală seara, pe plajă, cu o bere rece.

V-am zis că pe siteul experimenteaza.ro găsim multe variante, încât nu știu sigur dacă aș alege experiența din Thassos, care ar fi de fapt o escapadă pentru noi doi, sau O zi de aventură Off Road la bordul unui UTV, care ar fi un cadou doar pentru el.

Experimentează UTV
UTV

Mi-a spus odată că atunci când e în mașină cu mine, nu face chiar toate schemele pe care și le-ar dori, pentru a mă proteja.

Dacă ar fi să mă gândesc doar la fericirea lui, experiența asta de o zi cu siguranță l-ar face fericit.

Pachetul include training înaintea plecării pe traseu, unde îl va pilota singur, va avea un ghid profesionist cu experiență și va primi echipament de protecție adecvat.

Traseul poate fi unul lejer, pentru a te bucura de peisaj, sau unul extrem, cu multe peripeții. Știu deja că ce-i mai ușor iese din discuție când vine vorba de off road!

5 ore!

5 ore doar ale lui, într-o zonă răcoroasă de munte, în apropiere de București!

Când am fost la campionatul Baja 500, am observat cât de fascinat este de UTV-uri și să îi ofer oportunitatea de a conduce unul, sigur l-aș impresiona.

Adrenalina ar fi la un cu totul alt nivel față de sesiunile în care sunt eu în dreapta. Ăsta ar fi un moment unic în viață, pe care îl va povesti cu entuziasm tuturor prietenilor.

Plus, ce iubită cool aș fi? Aniversare la restaurant? Sărut lung și siropos în balon în aer?

Nop, aniversare în noroi!

La sfârșitul traseului, el va avea parte de un prânz copios, tradițional, la stână, iar eu îl voi aștepta în cameră, la una dintre pensiunile din zonă, pentru a continua ziua în romantismul clasic.

Voi ce experiență ați face cadou?

acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2019 *

poze preluate de pe experimenteaza.ro


Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: