Ceasul – o utilitate sau un accesoriu?

Ceasul nu mai semnifică de mult timp doar o utilitate pentru om, ci a devenit un accesoriu.
Toți avem telefoane pentru a urmări ora exactă, deci la ce mai avem nevoie de ceasurile clasice?
Pentru mine ceasul este o bijuterie. Am puține ceasuri și acestea sunt din categorii precum ceasuri de dama Fossil , care exprimă eleganță și gust rafinat.
Am fost des întrebată de către cei care nu înțeleg ce înseamnă o astfel de ,, bijuterie”
– De ce ai da atâți bani pe un simplu ceas?

Păi nu este un simplu ceas!

Este o piesă specială pe care o accesorizez la o ținută elegantă. Și cum tot timpul atrag atenția celorlalți cu ceasul pe care îl port la mână, înseamnă că îmi ating scopul și că își face toți banii.
O fi un simbol de snobism pentru cei ce nu apreciază fashionul. Există ceasuri și la tonetă, dar eu nu muncesc numai pentru a avea ce pune pe masă și pentru a plăti facturile. Nu pot complace la un stil de viață modest și comod.
Dacă fița mea e să am accesorii ce ies în evidență e fița pentru care muncesc 11 ore pe zi și pe care o merit.
Cel mai des port smart watchul meu, rose gold. Există ceasuri smart și la 60 lei pentru cine vrea doar să își contorizeze pașii, dar eu nu asta îmi doresc de la el. Dacă e smart, smart să fie- un mini telefon care să arate bine. Eu nu îl port la jogging, îl port peste tot. Iar unul din acela tip brățară neagră din silicon ar arăta penibil purtat la o ținută tipică mie: rochiță și botine.
Dacă sunt arogantă, îmi asum. Nu am să public prețurile ceasurilor mele căci nu ăsta e scopul, calitatea se vede, se simte. Ăsta e stilul meu!
Și ca să îmi dezvolt aroganța și mai tare, o să continui să îmi iau ceasuri de damă de brand. De unde? De pe WatchShop, un magazin ce oferă o gamă variată de branduri de ceasuri originale.
Stilul meu flower power se face viu peste tot: haine, accesorii, chestii de home decor, dar deocamdată nu am și un ceas care să se potrivească cu printul flower.

Nu am eu, dar are Fossil!

Modelul Jacqueline este disponibil în zeci de modele, dar cel ES4672 Quartz este preferatul meu și l-am pus clar pe wish list.

Sau ceasul Swatch Originals Fleurie, cu o curea roz pal, înflorată. Doamne, cât e de frumos și ăsta!Ceasul  fleurie

Iar ca ultima aroganță, mi-aș lua și un smart watch ,, ascuns”.
Ce înseamnă asta? Un ceas smart care aparent, e un ceas normal pentru că design-ul îl face să semene cu ceasul clasic.
SmartWatch Garmin vivomove Luxe Silver are un afișaj color ascuns, care apare doar atunci când ai nevoie de el. Cool, nu? S-ar potrivit perfect la ținutele elegante!

Voi ce relație aveți cu ceasurile?

* articol scris pentru superblog2019

* poze preluate de pe watchshop.ro si galeria personală

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: