Cadourile personalizate – cea mai bună alegere

Cadourile personalizate – cea mai bună alegere!

Cadourile sunt un aspect important al vieții noastre.

                Sunt atenții care ne fac să ne simțim sărbătoriți, apreciați, care ne bucură și ne emoționează.

                Nu vorbesc de cadourile date din obligație, ci acelea făcute cu dragoste.

                Eu obișnuiesc să ofer cadouri fără să fie vreo ocazie specială, doar pentru a mă umple cu energie pozitivă.

                Un cadou personalizat face mai mult decât o bijuterie scumpă.

                Este ușor să cumperi un obiect, dar realizând chiar tu ceva frumos, transmiți sentimente: îți pasă cu adevărat!

                Timpul mai mult ocupat decât liber ne împiedică să ne dezvoltăm creativitatea. Cu toții avem în noi un mic artist, dar lumea reală ne-a impus un stil de viața agitat, mereu pe fugă, mereu cu treabă. Iar când ajungem acasă obosiți, numai de artă nu avem chef.

                Obișnuiam să pictez, să scriu poezii, proză, povești, să fac copăcei colorați din mărgele, bijuterii hand-made. Le realizam, le pozam și le dădeam mai departe pentru a bucura pe cineva.

                Noroc de tehnologie, care e de partea noastră și a înțeles că nu mai avem timp, dar că asta nu ar trebui să ne oprească din a face cadouri personalizate.

                Amintirile sunt cele cu care rămânem după ani și ani. Iubesc și apreciez toate cadourile pe care le-am primit în viața asta, dar mai mult iubesc amintirile frumoase, zâmbetele, dansurile, glumele, povestirile. Toate acestea rămân vii în memoria noastră, dar le imortalizăm prin fotografii.

                Dintotdeauna mi-am tipărit pozele dragi.  Peretele din dreapta patului e plin de poze cu noi doi, din diferite vacanțe, diferite ocazii sau pur și simplu poze făcute în mașină, simțindu-ne bine simplu, doar fiind împreună.

                Țineți minte albumele cu poze pe care le aveam cu toții când eram mici?

                Acum s-au transformat în albume pe Facebook.

                Dar dacă într-o zi va dispărea totul?

                Nu poți să te încrezi în ceva că va exista pentru totdeauna, dacă nu e palpabil.

                De aceea eu îmi țin pozele printate : pe pereți, în cutiuțe și în albume.

                Din propria experiență vă zic: fotografiile nu sunt doar bucăți de hârtie. Recent, am făcut albume pentru iubitul meu și pentru prietena mea cea mai bună, cu poze artistice, poze amuzante, poze instantanee, random. Ideea unui astfel de album nu este de fi umplut cu cele mai bune poze, ci cu trăiri adevărate.

                Expresiile faciale la răsfoirea albumelor a fost priceless. Prietenei mele îi dăruiesc atât de multe, dar niciodată nu am văzut-o atât de fericită la primirea unui cadou.

                Iubitului meu i s-a părut genială ideea mea și acum e motivat să realizăm mai multe amintiri din vacanțe pentru a mai face un album. Tema pozelor noastre a fost travel.

                Văzând cât au fost de impact cadourile mele, am decis să îi fac o bucurie și mamei mele. Sperând că nu o să citească articolul, vreau să îi fac o surpriză.

                Nu e ziua ei, nu e Moș Crăciun, nu e… nimic.

                E doar mama mea, cea mai specială femeie, pe care sper să o bucur cât de des posibil.

                Părinții sunt plecați la munte, iar eu mâine mă voi duce până acasă la ai mei, unde voi lăsa pur și simplu albumul – carte pe masă.

                Cum poți să realizezi și tu un cadou deosebit, fără prea mult efort?  Cu o carte personalizată!

cadourile

                Alegi coperta, adaugi poze și text ( dacă nu ai inspirație, ai și texte deja scrise) și în câteva zile e gata de dăruit!

                Am mers pe varianta carte pentru mama și am construit-o cu poze cu mine, sora mea, tata și iubitul meu. Am format o carte din partea tuturor pentru femeia ce ne ține uniți.

cadourile

                Variantele pe site sunt mai multe, în funcție de cui vrei să dăruiești o astfel de carte – amintire pe viață. E un cadou perfect pentru că nu poți ști niciodată cu adevărat ce își dorește o persoană. Sau ce are nevoie.

Eu merg pe principiul: dacă vreau ceva, îmi iau.

                Prin urmare, un cadou potrivit pentru mine ar fi ceva la sigur: o bijuterie sau un articol cu pisicuțe. Nu am nevoie de nimic, dar mă bucură orice. Doar surprinde-mă! Și mai ales mă încântă cadourile făcute cu cap, unicat.

                În 28 de ani, am primit doar câteva cadouri nepotrivite. Dar cel mai tare m-a marcat o chestie… nici nu știu cum să îi spun. O chestie, în fine, pe care și-o dorea prietenul meu de la momentul respectiv ( acum mulți ani) și pe care mi-a cumpărat-o mie, deși știa clar că nu îmi place. Dar pentru că el era atât de încântat de acel obiect, considera că aș fi și eu. NOT!

                Acuși vin sărbătorile și trebuie să ne pregătim din timp cu cadourile.

                Sfaturi:

Pentru persoanele dragi, iubite – cadouri personalizate,  lucruri materiale pe care și le doresc foarte mult: de exemplu un parfum X sau un ceas Y, ceva amuzant, un set de cosmetice sau o excursie.

Pentru colegi – alegeți ceva simplu, clasic: o carte, o decorațiune de Crăciun, o eșarfă.

Cadourile sunt ceva personal. Pe voi ce vă încântă cel mai mult? Ce vă inspiră și ce vă face să alegeți un cadou pentru o persoană dragă?

acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2019 *

poze din galeria personală*

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: