Accesoriile care te scot din anonimat

Accesoriile sunt o parte importantă din viața unei femei.

                Indiferent că vorbim despre un inel sau despre 20 de inele, de o eșarfă sau de un colier, un ceas sau o pereche de cercei, nu există femeie care să nu aibă accesorii pe care să le îndrăgească și fără de care nu poate ieși din casă.

                Am permanent câteva bijuterii pe mine: îmi place să port multe brățări pe ambele mâini, mulți cercei în urechi pentru că am multe pierce-uri și câteva inele, pe care le schimb periodic.

                Acestea sunt la ordinea zilei, dar cum ies din tipare cu altceva față de ce port zilnic?

                Cu accesorii de păr, care pleacă de la elastice simple la elastice cu strasuri sau diferite modele atașate, diferite bentițe și coronițe banale sau cu urechi de pisică/ flori, clămițe de toate tipurile: mai mici, mai mari, negre sau colorate.

                Dacă nu am timp de o coafură, coronițele sau bentițele sunt o salvare de câteva secunde. Pur și simplu îmi pieptăn părul, am pus accesoriul și-am plecat.

accesoriile meli melo

                Accesorii de păr găsiți la Meli Melo. Eu de acolo mi le iau pe majoritatea pentru că au o varietate largă: de la copilării gen urechiuși de pisică ( care mie îmi plac la nebunie!), la cele elegante sau simple.

                O altă piesă cu care îmi place să ies în evidență este eșarfa. Pe lângă utilitatea ei de a ține cald, este și un accesoriu fashion, ce te poate scoate dintr-o ținută plictisitoare.

                Mie îmi plac cele colorate, cu diferite modele, care sunt lungi și pe care le pot prinde în diferite moduri.

esarfe

                Alegerea unei eșarfe potrivite îmi poate schimba total starea de spirit. Într-o zi mohorâtă, mă îmbrac all black, până ajung la cuierul cu eșarfe și mă întâmpină curcubeul de opțiuni. Atunci adaug bufnițele colorate și deodată ținuta se transformă într-una happy mode.

                Aș putea ieși din casă fără accesoriile precum o clamă, fără eșarfă ( când e cald afară, chiar aș fi penibilă doar într-o încercare de a fi fashion), dar nu aș putea pleca niciodată fără o geantă sau un rucsac.

                Rucsacul meu preferat este unul cu pisici, de la Meli Melo, de la raionul copii! Are mărimea potrivită pentru cele necesare, este practic și cel mai important: este drăguț foc! Cu riscul de a părea copilăroasă, oamenii din jur știu obsesia mea pentru pisici și tot timpul îmi admiră cat print-urile.

accesoriile meli melo

                Meli Melo este cel mai mare magazin de accesorii fashion și bijuterii din România. Pe lângă ceea ce v-am prezentat eu, mai au și ochelari de soare, pălării, fesuri, mănuși, genți, portofele, haine, încălțăminte și mai nou, articole de home decor! Dacă nu aveți în oraș, nu fiți supărate: au și magazin online!

Accesoriile fac parte din viața voastră? Care sunt preferatele voastre și de unde le cumpărați de obicei?

acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2019 *

poze preluate de pe melimeloparis.ro și galeria personală*

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: