Colop E-Mark – imaginația nu are limite

Colop E-mark- unde imaginația nu are limite!

colop
Colop E-mark

                Colop a lansat pe piață un produs inovativ, genial, util, ușor de folosit – E-mark!

                E-mark este un dispozitiv electronic de marcare mobil, ce permite crearea și modificarea amprentelor proprii prin intermediul unei aplicații pe un telefon mobil, tabletă sau PC, imprimându-le pe diverse suprafețe printr-o simplă mișcare laterală.

colop
Colop E-mark

                Sună cam S.F, nu? Nu degeaba Colop E-Mark este un dispozitiv premiat la Red Dot Design 2019.

                Dacă descrierea sună pompoasă, să vă explic ce se poate face cu acest E-Mark de la Colop.

                Ca utilitate, pentru instituții, firme, este de 100 de puncte: ștampila este pe cale de dispariție pentru că cu E-mark, printr-o simplă mișcare laterală, poți imprima profi detaliile necesare pentru acte cu ștampila electronică. Deasemenea, poți personaliza cum vrei tu, fără să fii nevoit să folosești standardul ștampilei cu tuș.

                Imaginația nu are limite.

                Dincolo de utilitate, poate fi și un instrument de ,, joacă”

                De mică mi-a plăcut să fac felicitări hand-made. Talentul meu la desen și scris caligrafic este spre zero, dar felicitările din comerț erau prea basic pentru ceea ce doream eu să ofer în dar.

                Problema talentului meu se evaporă acum, cu acest Colop E-mark.

                Fac un design pe telefon, sau pur și simplu aleg o imagine drăguță, font-uri găsesc cu miile pe internet și scriu un mesaj personalizat, caligrafic, impecabil, dintr-o singură mișcare. Iese ceva original, dar fără bătăi de cap, corecturi și rupturi de hârtie de nervi că ,, La mulți ani”-ul l-am scris strâmb.

                Iubitul meu are o tablă din plastic pe care își scrie cu marker-ul programările la serviciu pentru săptămâna ce urmează. Din când în când, îi mai las mesaje drăguțe pe tablă, ca să își înceapă ziua cu un zâmbet.

                Daaaar… Cred că câteodată ziua lui începe cu privirea încruntată, ceva de genu:

  • Ce-a vrut Andra să scrie aici?!

Pentru că deși scrisul meu de mână este unul frumos, este și unul ciudat în același timp, împrumutând anumite litere din cultura celor de peste Prut, de numai eu știu ce am scris acolo.

Păi cu E-Mark-ul, aș putea să îi ,, scriu” și ,, desenez” atâtea declarații! Și i-aș realiza eu calendarul de programări într-un mod aranjat, drept, pe coloane, zile, ore. Pun pe tablă și sigla firmei, și-i pun și o inimioară acolo, să știe c-am muncit cu dragoste.

Dintotdeauna mi-a plăcut ideea de Bullet Journal și am admirat persoanele care își dăruiesc atât de mult timp și de efort pentru realizarea unui organizator de idei, liste, întâlniri, etc.

Dar repet, talent zero.

Noroc de tehnologia de la Colop că mă poate salva!

Acum aș putea și eu să transform o agendă seacă, boring, într-una plină de creativitate! Imaginația nu are limite într-un proiect de Bullet Journal și ce bine că nu are limite nici cu E-markul.

Doamne, câte idei am pe care nu aș putea să le transfer pe foaie niciodată din pix, cariocă, creion.  Colop E-Mark oferă toate culorile și posibilități din lume: date colorate, numere folosindu-mă de opțiunea ,, numerotare”, nume și adrese, etichete și chiar și coduri de bare și coduri QR.

colop
Colop E-mark

Voi ce ați face dacă ați avea acest nou produs revoluționar?

Romania este printre primele țări care oferă pe piață produsul Colop, pe lângă Suedia, Austria, Germania și Elveția.

Deci, ar fi păcat să nu ne bucurăm și să nu profităm de această inovație.

acest articol a fost scris pentru competiția SuperBlog 2019 *

poze preluate de pe emark.colop.com *

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: