Toamna in Gradina Botanica – Tinuta / OOTD

Toamna in Gradina Botanica – OOTD

Toamna este minunată! În fiecare an, în Grădina Botanică din Iași se organizează expoziție de crizanteme și în fiecare an merg acolo pentru a mă bucura de priveliște și pentru a face multe poze.

De aproape 2 luni port ochelari ( deși trișez mult, nu prea îi port decât la serviciu și la TV). E prima oară când pun pe blog poze cu mine așa, sunt curioasă ce părere aveți despre alegerea mea în privința modelului.

Ținuta am ales-o într-o combinație de casual – elegant. Am vrut să iasă poze frumoase, dar să pot și merge mult prin gradină și prin sere.

Cămașa Green Self-tie Design Random Floral Print Crew Neck Long Bell Sleeves Blouses 

Blugi Bershka

Pantofi sport Selgros

Dacă intrați pe link, pe Yoins, veți observa că modelul cămășuței este larg în partea de jos. Eu am ales să o port altfel, din complexul de a nu părea mai grasă, haha.

Folosind codul BLOG15, beneficiați de o reducere pe 15% pe Yoins.com. Coletul vine acasă, prin DHL.

Mânecile au un elastic și pot fi tranformate cu ușurință în mâneci 3/4.

Pantofii sport nu apar prea des în poze, pentru că sunt conștientă că nu se potrivesc cu partea superioară a ținutei. Însă, sunt cei mai comozi adidași ever! Au talpa ortopedică și se încheie cu un șnur gros, sub formă de fundiță. Culoare m-a cucerit pe loc! I-am luat prin primăvară, din Selgros, cu 100 lei.

Dacă ajungeți în Iași, vă recomand cu drag să vizitați Grădina Botanică, din Copou. În orice anotimp este frumos și se organizează diferite expoziții în sere ( acum era expoziție de bostani). Intrarea este doar 5 lei. Am foarte multe poze, dar v-aș plicti. Urmărindu-mă pe Instagram și Facebook, găsiți mult mai multe fotografii.

Vă place peisajul de toamnă? Ați purta această cămășuță? Ați comandat vreodată de pe site-ul Yoins.com?

 

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: