Cumparaturi inainte de Black Friday! PinkPanda, DM, Libris

Cumparaturi inainte de Black Friday!

Cumparaturi inainte de Black Friday? Dar ce nu am așteptat marile extraordinare reduceri?

Pentru că în România nu am avut niciodată reduceri mari, reale, și dacă au fost, s-au dat toate produsele în câteva secunde, iar eu nu am timp pentru așa ceva.

Reduceri au tot fost și tot mai sunt pentru că la noi Black Friday e toată luna Noiembrie. Haha.

N-am făcut mult shopping, dar în primul rând am dat o comandă la PinkPanda, pentru oferta cu punguța secretă No Drama Llama, la comenzi de minim 112 lei ( parcă).

Ce mi-am luat?

3 oje Essence din colecții noi apărute: Dancing On The Milky Way Limited Edition – Cosmic Glitter Nail Polish – nuanțele 01 Molted Night Sky și 02 Milky Way , Mermaid Sprinkle Top Coat –  nuanța 38 Somewhere Beyond The Sea.

Crema de maini – Kisses From Italy – Sorbet Feeling Hand Cream – 01 Arrivederci Dry Hands, care este genială! Ador cremele de la Essence și de obicei nu se găsesc în România, dar PinkPanda ne salvează! Și Essence stickere pentru unghii – Wanted: Sunset Dreamers – Nail & Cuticle Tattoos – 01 Release Your Inner Hippie, pentru că niciodată nu am destule chestii pentru unghii.

I Heart Revolution creion de ochi si buze – Multi Eye Liners – Brights- un creion multifuncțional, cu 4 nuanțe de creioane! Eu am și cealaltă variantă și mi-am dorit-o mult și pe aceasta, dar n-o găseam.. Aceste tipuri de creioane sunt perfecte pentru a fi luate în geantă în călătorii.

Essence corector Stay Natural Concealer – 03 Soft Nude

Essence creion de buze – Draw The Line! Instant Colour Lipliner – 05 So Un-Grey-Tful, care este cel mai bun creion de buze încercat ever! Este cremos, dar devine mat și rezistă câteva ore. Îmi voi mai luat și alte nuanțe cu siguranță.

Essence mascara pentru volum si gene curbate – Get BIG! Lashes Volume Curl Mascara, pentru că nu am găsit mascara mea, am zis să o iau pe asta. Între timp, am găsit-o în DM, dar whatever.

Și… ce am primit în Mistery Bag?

Mayani Design burete de machiaj – Beauty Sponge

Mayani Design pila de unghii – Black Diamond Nail File

Montagne Jeunesse masca hidratanta de fata duo – Mud Pac/Amore Rose

Montagne Jeunesse masca nutritiva de fata duo – Peel Off Masque/Lemon Zest

REVOLUTION paleta de farduri – Re-Loaded Palette – Velvet Rose

Cel mai mult sunt încântată de paleta Revolution. Este superbă!!!

Din DM mi-am luat chestii pentru păr blond…

Tot din DM mi-am luat două oje dintr-o colecție de care nici măcar nu știam de la Essence: Cosmic Lights, un ruj mat Essence Colour Boost Mad About Matte care este genial , rezistă toată ziua și costă doar 15 lei!!! ( m-am întors și mi-am mai luat o nuanță care nu este în poză) și mascara mea preferată Essence Lash princess.

De la Libris mi-am dorit foarte mult noua cartea a Petronelei Rotar, Privind Înăuntru, dar nu am putut să las coșul doar cu o carte.. așa că am mai luat Vinovatul – Lisa Ballantyne, Monstrul – Walter Dean Myers și pentru serviciu Banii – Carti de joc educative și Montessori – Asocieri: Notiuni opuse.

Am mai făcut comanda pe Lensa.ro și pe BornPrettyStore, dar încă nu am primit coletele.

Pe BornPrettyStore încă mai găsiți multe oferte!

BORN PRETTY Black Friday Sale, 11.23th-11.25th. big coupon code, big discounts waiting for you.

 Click: http://www.bornprettystore.com/

Voi ce cumparaturi ați făcut în ultimul timp? Ce produse vă plac din cele achiziționate de mine?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: