Tinuta de toamna – OOTD

Tinuta de toamna – OOTD

Tinuta de toamnă? Nici nu mai țin minte de când nu am mai făcut un articol de tip OOTD, dar nu am putut să rezist peisajului tomnatic și v-am pregătit multe poze.

Pink Hooded Design Open Front Side Pocket Long Sleeves Cardigan

Rochie Lidl

Cizme Depurtat.ro

Rochia am cumpărat-o acum mult timp din LIDL, a fost 50 lei, dar acum am purtat-o pentru prima oară. Este foarte comodă, dar cel mai importat: are buzunare!!!

Cargianul acesta genial, roz și foooarte pufos l-am luat de pe Yoins și a sărit imediat în topul cardiganelor favorite ( am foarte multe!) Îmi pare rău că nu are un sistem de închidere, dar de toamnă e numai bun.

Prețul întreg este de 140 lei, dar acum e la reducere la 84 lei! Există și varianta pe negru, dar rozul ăsta e foarte girly, nu i-am putut rezista.

Și… dacă folosiți codul BLOG15, beneficiați de o reducere de 15% pe Yoins.com .

De aceste cizme m-am îndrăgostit acum vreo lună. Le-am urmărit pe mai multe siteuri și pagini de facebook, să le iau, să nu le iau că am destule perechi, dar sunt prea frumoase!!! Cel mai mic preț la care le-am văzut era de 129 lei, iar într-o zi, intrând pe depurtat.ro, le-am găsit la ei cu 109 lei. Un preț mai bun nu aș fi găsit nicăieri, așa că nu am mai stat pe gânduri și le-am luat. Sunt foarte comode și grosuțe, le voi purta și iarna.

Îmi place toamna asta! Peisajele din pădure, grădini, sunt superbe, dar totuși nu este frig și se pot face poze minunate.

Zilele viitoare mă duc și în Grădina Botanică, deci sigur vă mai așteaptă încă o serie de poze!

Ce piesă din ținută vă place cel mai mult?

Ați făcut poze printre culorile frunzelor de toamnă?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: