Marie Claire Beauty Kit – editia Mai/ Iunie 2018

Marie Claire Beauty Kit – editia Iunie 2018

Marie Claire Beauty Kit a apărut și în luna Iunie 2018 ( Mai, dar expedierea s-a făcut la începutul lunii Iunie). Iubesc beauty kit-urile, dar rar găsesc ceva în România pe placul meu.

Nu aveam în plan să îmi comand #mcbeautykit , dar am fost pe faza când s-a dat drumul la cumpărat și m-am lăsat dusă de val, nu i-am rezistat. Stocul s-a epuizat în cateva minute, deci am fost norocoasă.

Prețul kit-ului a fost de 65 de lei, dar de data aceasta ( BIG MINUS!), a trebuit plătit și transportul 12 lei, nu a mai fost inclus în preț ca în dățile trecute. Preferam să văd din prima că prețul e de 77 lei și mi-era ușor de acceptat. Pe lângă beauty kit, în preț este inclus și un abonament de 3 luni la revista Marie Claire.

Ce am găsit în cutiuță?

  1. SERUM-TRATAMENT DIN MĂTASE NATURALĂ  BioSilk Silk Theraphy (15ml) – oferă părului rezistență, reparând structura interioară a firelor. ( preț full size- 78 lei)
  2. MASCĂ DE FAŢĂ CALENDULA MASK, KIEHL’S (14 ml) – produsul promite hidratare și ajută în cazul petelor și a urmelor de acnee. ( preț 28ml – 79 de lei )

     3.  FARD DE PLEOAPE EYESHADOW BOX, ESSENCE (Full size) – oferă o selecție de farduri de pleoape puternic pigmentate, ultrarezistente, cu efecte strălucitoare sau mate. Paleta primită este To the moon and back.  ( Preț – 25 lei)

4.  APĂ TERMALĂ IVATHERM (100 ml) – calmează, decongestionează și protejează chiar și epiderma sensibilă, devenind ritualul zilnic pentru sănătatea și frumusețea pielii tale. ( Preț – 26,05 Lei)

5. FARD DE OBRAZ LE DUO BLUSH, BOURJOIS (Full size) – Tonul mai închis definește pomeții, iar cel mai deschis creează un aspect luminos, sănătos și natural. ( Preț – 35lei)

    6. CREMĂ DE OCHI VITAMIN EYE CREAM, BRUNO VASSARI (Full size) – previne apariția ridurilor și protejează împotriva razelor UV, în timp ce tonifică și revitalizează țesuturile, grație conținutului ridicat de vitamina E, colagen și elastină. ( Preț – 101 lei)

    7. SERUM-PRIMER RESIST SMOOTHING, SPF 30, PAULA’S CHOICE (10ml) –  estompează liniile fine și porii dilatați, pentru a obține un aspect mai neted al tenului. ( Preț – 61 lei)

    8. TATUAJE TEMPORARE INK ME, RIMMEL LONDON (Full size) – Tatuajele rezistă până la patru zile și pot fi aplicate oriunde pe corp. ( Preț 25 lei)

Eu sunt fană tatuajelor permanente, dar le voi da o șansă, la mare.

    9. SET UNGUENT SUPERBRONZANT ŞI CREMĂ DE PROTECŢIE SOLARĂ SOLEOMBRA, L’ERBOLARIO (75 ml/fiecare) – Unguentul dedicat celor care vor să-și intensifice bronzul este bogat în elemente nutritive și calmante, pentru a asigura confort și splendoare pielii, în timpul și după expunerea la soare , Crema de față și corp hrănește pielea, îi întărește mecanismele de apărare și o hidratează profund. ( Preț: 86.99 de lei / 67.99 de lei)

    10. APĂ DE PARFUM LA MIA PERLA, LA PERLA (1,5ml) ŞI APĂ DE PARFUM ARTISAN BLU, JOHN VARVATOS (1,5ml)

11. CREMĂ PENTRU FAŢĂ ŞI CORP EIGHT HOUR CREAM SKIN PROTECTANT, ELIZABETH ARDEN (mostră)

Dacă trag linie, prețul beauty kit-ului Marie Claire este unul foarte bun- totalul produselor îl depășește cu mult!

Voi ați comandat kit-ul? Dacă nu, v-ați fi dorit să îl comandați?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: