Sparitual – Golden Gleam – Swatch

Sparitual – Golden Gleam

Sparitual, nuanța Golden Gleam este oja pe care v-o prezint astăzi, sub formă de swatch.

În luna Martie, la revista UNICA, a fost cadou o ojă de la această firmă, în diferite nuanțe. Mie mi-a atras atenția aceasta. Revista a costat 13 lei, iar în magazine o astfel de ojă ajunge la 45 lei.

Lacurile de unghii SPARITUAL sunt:

VEGANE   Lacurile de unghii  sunt vegane deoarece folosim Mica in locul Guaninei pentru culorile stralucitoare si contin numai ingrediente de origine vegetala.

DE 3 ori FARA   Lacurile de unghii nu contin Toluen, Dibutil Ftalati si Formaldehide (inclusiv rasini formaldehidice).

REZISTENTA DE LUNGA DURATA   Studii independente au demonstrat ca formulele lacurilor de unghii rezista cel putin 7 zile fara sa sara, sa crape sau sa se cojeasca.

GLOSSY   Formulele  au o stralucire exceptionala & detin o paleta de culori extrem de diversa.

USOR DE APLICAT   & nu lasa dungi & au un timp de uscare extrem de rapid.

ERGONOMICE  Elixirele pentru maini,unghii si cuticule au un capac Plum Cap® patentat,foarte elegant, si dispun de o perie speciala ce ajuta la deschiderea facila a produsului, la controlul si la o aplicare mai precisa.

REALIZATE DIN MATERIALE RECICLATE   Sticlele sunt realizate manual ,in Italia,de catre designerii de la Ferrari, folosind materiale reciclabile in proportie de pana la 50%.

( https://www.organik.ro )

Auriul acesta este absolut superb!!! Este foarte pigmentat și strălucitor.

Am aplicat două straturi subțiri și oja s-a uscat repede.

Inițial m-am gândit să aplic și modele pe manichiură, dar culoarea Golden Gleam m-a impresionat de la prima unghie pictată și am decis să las oja simplă, pe unghii, pentru că este impresionantă.

Este prima mea ojă Sparitual, dar mă îndoiesc că va fi singura și ultima.

Rezistența mult lăudată nu pot să i-o confirm, dar eu am ținut manichiura în jur de 4 zile și nu s-a cojit deloc în acest timp.

Ați purta această ojă? Ați încercat ojele Sparitual?