Unde gasim accesorii si haine cu pisici?

Unde gasim accesorii si haine cu pisici?

Pisici! Peste tot! Știți că sunt o mare iubitoare de pisicuțe și sunt în permanentă căutare de haine și accesorii cu printuri kitty. Dacă și vouă vă plac, acest articol s-ar putea să vă fie de folos.

Am selectat câteva magazine și site-uri de unde mi-am cumpărat astfel de accesorii și haine și unde apar des noi modele.

Ultimele mele achiziții sunt:

Pulover pufos și lung, perfect pentru iarnă, de pe Banggood.

Women Casual Animal Print O-Neck Long Sleeve Sweater

Jucărie de pluș.

32cm/50cm Lucky Cat Stuffed Plush Soft Toy Creative Cushion Decor Children Toys Pillow Gifts

Bluză subțire, mesaj MEOW de pe DressLily:

Cute Printed Loose Sweatshirt

La Bershka am găsit un tricou super drăguț:

La New Yorker am văzut și mi-am cumpărat des diferite tricouri cu mesaje și imprimeuri cu pisici. Ultimul achiziționat este acesta:

My favourite day is CATURDAY!

Aveau disponibile și pe alte culori. Am fost special în magazin pentru acesta și încă un tricou cu mesaj de Crăciun + pisi, dar din păcate nu l-am găsit în Iași.

Catryoshka este un site unde se găsesc căni, tricouri, genți cu pisici. După cum le spune și numele, și lor le plac mult. Hihi.

În Pepco, unul dintre magazinele mele preferate, tot timpul găsesc câte ceva și la prețuri foarte ieftine. Spre exemplu, cănițele au fost 3 lei bucata!

pisiciSinsey is the best! În magazin, e imposibil să nu îți sară în ochi hainele cu pisicuțe. Și partea cea mai frumoasă: la orice achiziționare, produsele sunt puse într-o pungă cu model plin de pisici!

De la Librarium mi-am luat o geantă/ plasă de cumpărături, cu un mesaj potrivit pentru mine:

pisiciÎn Jysk am găsit perne cat print. Am 3 de la ei și sigur încă se mai găsesc. Astea mici sunt cele mai comode ever!pisici

Dintre toate magazinele, Aliexpress și Ebay sunt preferatele mele pentru că acolo găsesc toate prostiile posibile și la prețuri de nimic.

Câteva exemple din câte am cumpărat:

Dacă aș face un articol cu toate accesoriile și hainele pe care le am cu pisici, ar trebui să îmi măresc spațiul de host. Haha.

Mai am un articol doar cu tricouri cat print!

Ce vă place cel mai mult din ce am prezentat? Aveți vreo astfel de obsesie?

 

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: