Cadouri de Craciun- Ce cumparaturi facem?

Cadouri de Craciun- Ce cumparaturi facem?

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun! Dacă nu ați făcut încă cumpărăturile pentru cadouri, vă vin în ajutor cu câteva idei pe care am le în minte și pe care le-am pus deja în aplicare.

Pentru sora, prietena, colega ta, o paletă de farduri va fi tot timpul bine venită. Pe 16.12, Malika a lansat prima lor paletă de farduri, într-o ediție limitată.

Malika a creat o paletă de farduri cu texturi și tonuri versatile, pigmentate și ușor de blenduit . Culori perfecte pentru iarnă sau pentru a crea o mulțime de look -uri diferite. O paletă ce merita un loc în trusa oricărui pasionat de make- up.Culorile sunt potrivite pentru orice ocazie: poți realiza un machiaj discret, unul jucăuș, unul de seara. Amalajul este unul util și paleta poate fi purtată în geanta de călătorii, fără să ocupe mult spațiu.

Preț- 60 lei

Pachetele cadou de la diferite branduri sunt cele mai ușor de ales pentru un cadou. În game variate, e imposibil să nu găsești ceva pe placul femeilor din viața ta.

Avem variante de la C-thru:

Pachetele speciale C-THRU sunt disponibile ȋn două variante pentru fiecare gamă: Emerald Shine și Black Beauty – cutia-cadou ce conţine parfum (EDT) şi deodorant şi cea cu deo natural spray + deodorant.

C-THRU EDT+DEO, preț 36 lei

C-THRU DNS+DEO, preț 26 lei

B.U are 5 pachete diferite, la prețul de 48 lei fiecare:

Parfumul gamelor B.U. vine încapsulat în apa de toaletă și deodorantul fiecărui set, potrivit pentru fiecare etapă din viața fetei moderne: îmbrățișarea feminității sale este capturată perfect de setul Absolute Me; aventura și plonjarea în necunoscut sunt reprezentate de gama iconică B.U. Wild; aroma B.U. Trendy este parfumul-amprentă al fiecărei fashionista, romantismul absolut se regăsește în pachetul B.U. Heartbeat, iar latura visătoare, plină de idealuri mărețe, este redată de gama Golden Kiss.

Tesori d’Oriente are 15 pachete pentru sărbători pregătite! Produsele lor sunt în topul preferatelor mele și clar voi alege câteva seturi pentru persoanele dragi:

Pachetele Tesori d’Oriente ( Hammam și Royal Oud ) ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Gel de duş 250 ml şi Accesoriu pentru masaj – 39,4 lei fiecare

Pachetele Tesori d’Oriente ( Fior di Loto, Mosc Alb, Byzantium, Jasmin di Giava) ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Gel de duş 250 ml şi Lumânare aromatică – 39,4 lei fiecare

Pachetele Tesori d’Oriente ( Ayurveda,Orchidea della Cina, Japanese Rituals) ce conţin Eau de Toilette 100 ml, Gel de duş 250 ml şi Săculeț parfumat – 39,4 lei fiecare

 

Pachetele Tesori d’Oriente ( Hammam și Fior di Loto ) ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Deo Spray 150 ml – 31,41 lei fiecare

Pachetele Tesori d’Oriente ( , Hammam, Fior di Loto, Orchidea della Cina) ce conţin Eau de Toilette 100 ml şi Săpun aromatic – 27,3 lei fiecare

Nivea a scos o ediție limitată: Nivea Lip Care Sparkle!, ce conține 6 variante de balsam de buze, la prețul de 9,50 lei fiecare.

De asemenea, au și 6 pachete speciale de sărbători:

Elmiplant are 4 variante de astfel de pachete:

  • pentru îngrijirea tenului matur (21 lei)
  • pentru o piele catifelată (14,6 lei)
  • pentru hidratarea pielii (24,6 lei)
  • pentru răsfățul simțurilor (19,65 lei)

La Melkior am găsit o cutie perfectă pentru nails addict, ca mine, alături de alte variante de cutiuțe pentru cadouri:

Prețul acesteia este de 38,90 lei, însă prețul fiecărei combinații de produse diferă.

Pe lângă acestea, eu am mai cumpărat agende, bijuterii, hainuțe, dulciuri.

Tu ai terminat cumpărăturile pentru cadourile de Crăciun? Te încântă ideile mele?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: