Campania NIVEA # LikeYourself

Likeyourself este la a două campanie Nivea. Caravana #LikeYourself se adresează adolscentelor și le îndeamnă ca în primul rând, să își dea like ele însele, înainte de a tânji după like-urile celorlalți pe rețelele de socializare.

Într-o lume atât de superficială și cu modele prea slabe, photoshopate, machiate excesiv, Nivea dorește să ajute tinerele să se placă așa cum sunt ele.

Eu am o brățară la mână care să îmi amintească mesajul important:

Likeyourself !Îngrijirea tenului este unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie să avem grijă. Mi-ar fi plăcut să fi știut asta și în adolscență, dar sper să nu îi fi dăunat prea tare pielii.

Demachierea și hidratarea sunt cele două procese importante, peste care nu sar în nicio seară, indiferent dacă m-am machiat sau nu.

Pentru demachiere, de câțiva ani folosesc doar apă micelară. Este un produs revoluționar pentru mine! Am scăpat de usturimi de ochi și machiajul se ia mult mai ușor decât cu orice alt demachiant cremă folosit. Am încercat multe ape micelare, de la diferite firme, dar sufletul mi-a rămas la cea Nivea. Mi se pare cea mai bună și are un preț friendly.

După ce mi-am curățat tenul, folosesc o cremă intens hidratantă.

Pe parcursul anului școlar 2017-2018, consultanții NIVEA vor susține sesiuni interactive
despre îngrijirea pielii și frumusețea naturală, ilustrate cu materiale foto și video astfel încât elevele
să rețină lucrurile care le ajută la consolidarea încrederii în sine.
La „ora de curs” #LikeYourself telefonul este permis. Adolescentele au posibilitatea să se joace cu
aplicația #LikeYourself pentru a afla mai multe informații despre rutina de îngrijire a pielii, sfaturi de
frumusețe și a participa la concursul: „FII VEDETA # LIKEYOURSELF”. Prin tragere la sorți, fetele care
se înscriu în aplicație vor avea șansa să câștige mai multe premii, cel mai mare fiind o sesiune de
shopping alături de una dintre ambasadoarele campaniei, Andreea Ibacka, Laura Mușuroaea și
Maria Dragason (Special Koko), și o ședință foto pentru coperta unei reviste glossy faimoase din România.

Ce mi-ar fi plăcut și mie să am o astfel de caravană în liceu! Țin minte că mă machiam cu mult negru ( pe care nu îl demachiam niciodată corect) și nu aveam o părere atât de bună despre mine, complexele erau prietenele mele. Haha.

Din fericire, m-am educat singură și am ajuns să mă #likeyourself!

Voi cum erați în adolescență? Aveți amintiri amuzante de cum vă aranjați sau nu foloseați corect produsele de îngrijire?

 

 • Faina campania asta 😀. Iar produsele Nivea sunt foarte bune.

 • Foarte draguta aceasta campanie!
  Asa este, demacherea si hidratarea sunt cei mai importanti pasi din ritualul nostru de ingrijire a tenului. 😀

 • Nivea mereu are campanii frumoase 🙂

 • Daaaa, foloseam si eu mult negru si pe atunci nu erau asa multe informatii. Sau poate nu luam eu aminte la ele, desi ar fi trebuit.

 • In adolescenta, in liceu mai exact, cand incepusem sa ma machiez si la scoala, aveam prostul obicei, sa uit de demachiere seara. Se intampla rar, dar se intampla.
  Faina campania lor, vreau sa scriu si eu despre ea.

 • O idee minunată de la Nivea, girl on girl love e un trend ce trebuie să ia amploare, fetele trebuie să se susțină între ele și nu invers. Un mare bravo celor de la Nivea.

 • Si mie imi plac aceste produse si chiar nepoata mea a participat la aceasta campanie,

 • In liceu, am descoperit rimelul si eram fascinate de el. Da, mi-ar fi placut ca cineva sa ne educe cum sa ne ingrijim decat sa ne oblige sa nu ne machiem 😀

 • Foarte buna initiativa si chiar utila campania aceasta!
  Eu eram destul des stapana pe mine in adolescenta si nu am cautat sa fiu pe placul nimanui in particular!

 • Doar ce am terminat si eu crema si apa tonica Nivea. Foarte bune produsele lor

 • Si eu am inceput sa folosesc apa micelara si evolutia acestora a fost destul de mare. Imi plac si le folosesc de fiecare data cand vreau sa-mi improspatez tenul

 • Imi place mult initiativa celor de la Nivea, mi se pare o campanie foarte utila si atat de necesara in zilele noastre! Dupa cum spuneai si tu, astfel de initiative ar fi fost bine venite si pe perioada cand mergeam eu la liceu :). O seara frumoasa!

 • Super campania, am tot vazut-o pe facebook! Am folosit si eu apa lor micelara si cea de demachiat ochii. Foarte bune produsele!

 • Super tare aceasta campanie! Eu ma demachiam cu apa si sapun si nu intelegeam de ce am fata mereu uscata :)), apoi am inceput sa folosesc lapte demachiant si mereu foloseam foarte mult si ma usturau ochii.