Avon Mark Digital Illusion

Digital Illusion este o nuanță nouă, foarte interesantă din gama Avon– Mark Nail Style Studio.

În mod normal, nu îmi plac culorile deschise pe unghii, dar aceasta este puțin duo- chrome și are niște irizații tare interesante, puțin sclipicioase.

Puteți găsi oja în cataloagele Avon, la un preț de aproximativ 10 lei, în funcție de campanie.

Din păcate, nu am reușit să surprind frumusețea acestui lac de unghii în poze, dar vă promit că este un roz deschis superb, cu particule aurii.

Defecul ojei? Are o consistență apoasă, a trebuit să folosesc trei straturi de lac și tot nu a devenit perfect opacă, așa cum sunt obișnuită să văd culorile pe unghii.

Chiar și așa, am purtat-o cu mare drag.

Am realizat o manichiură simplă, dar de efect, ce poate fi purtată oricând și oriunde.

Aș fi putut să adaug niște modele și cu siguranță ar fi devenit o manichiură interesantă, dar efectele ojei, în funcție de bătaia luminii erau prea interesante ca să nu le admir în toată splendoarea lor.

Ați cumpăra această oja de la Avon?

19 thoughts on “Avon Mark Digital Illusion

    • toate pozele mele sunt facute la lumina naturala..dar cu toamna asta, nu prea mai am lumina . mai ales ca la unele oje am nevoie de soare… aceasta se vede sclipicioasa doar in soare

  1. Eu acum pe unghii am o oja semipermanenta termo, care devine alta culoare la rece. Imi place la nebunie ca pot sa port doua culori odata. Imi place si oja folosita de tine, una dintre culorile mele preferate pentru manichiura!

  2. E asa frumoasa oja <3 Cred ca a mai fost o nuanta asemanatoare, acum cativa ani tot la Avon. Adica imi pare cunoscuta, ca am avut atunci 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *