Tinuta de toamna- Outfit of the day

Toamna a venit cu adevărat acum, spre sfârșitul lui Octombrie! Ador peisajele acestui anotimp, culorile diverse și vremea răcoroasă.

Am profitat de o zi superbă și am ieșit la un shooting colorat. Ținuta este una simplă, lejeră, pe care am purtat-o la serviciu.

Bluză Banggood

Cardigan DressLilly

Portofel DressLilly

Blugi Teranova

Bluzița mi-a plăcut foarte mult datorită printului oarecum tradițional românesc. Materialul este foarte moale, nici subțire, nici gros, perfect pentru temperatura actuală.

Cardiganul este un must have! Am deja o colecție de cardigane și sunt în continuă căutare de altele noi.

Mi-a plăcut printul tribal, de mult îmi doream așa ceva, însă nu voiam ceva exagerat. Acesta, alb- negru, doar pe mâneci a fost perfect.

Eu îmi schimb portofelul foarte des, la fel ca și geanta. Când am găsit unul cu pisică, nu am stat pe gânduri și l-am pus în sertar pe cel vechi.

Este realizat dintr-un material tare, rezistent și este compartimentat în așa fel încât să încapă totul ok. Pentru mine cel mai mult mă interesează să am locuri multe de carduri, iar acesta are.

Deși este răcoare afara, mi-am mai achiziționat și o cămășuță- maieu, pe care încă nu am apucat să o port, dar sper să am ocazia curând.

Ce element al ținutei vă place cel mai mult?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: