Nivea Care & Hold- Indrazneste un nou look!

Nivea a lansat o noua gamă de produse: Care & Hold, prima gamă de styling și îngrijire.

Părul este comoara fiecărei femei. Chiar și când nu îi facem nimic complicat, acesta trebuie să arate bine, curat, îngrijit. Eu de obicei îl țin prins: în coadă, împletit sau în coc, dar pentru o ieșire în oraș sau pentru o zi normală în care vreau să mă simt mai specială, apelez la accesorii și produse de păr.

Nivea mi-a dat un impuls pentru a îmi aranja părul mai des și o cutie minunată mi-a sosit la ușă, cu noi accesorii pentru fiecare zi din săptămână.

Care & Hold are o formulă inovatoare, ce pe lângă faptul că ajuta la păstrarea coafurii timp de 24 ore, regenează și firul păr, utilizând un ingredient secret: Panthenol, ce întărește și hrănește fibra interioară a firului de păr.

Formula ușoară e gelului cremă acționează asupra structurii firului de păr fără să îl încarce, lăsându-l flexibil, deci părul nu rămâne sârmos și cu aspect de nespălat.

Fixativul oferă o finisare naturală și o rezistență puternică pentru întreagă zi. Eu folosesc fixativ chiar și la simpla coadă de cal, pentru că am multe fire rebele.

Spuma pentru coafat are și ea beneficii:

  • Regenerează și fortifică firul de păr
  • Oferă protecție împotriva degradării cauzate de căldură
  • Oferă fixare de durată, fără o senzație lipicioasă
  • Îngrijire indiferent de coafură

Un păr desprins, cu volum, este idealul oricărei femei. Deși îmi place cum îmi stă cu părul lăsat liber, nu îl suport. Dar folosind mici ,, artificii”, totul se rezolvă. Coronița e soluția perfectă! Sau două șuvițe strânse la spate și am scăpat de firele rebele ce îmi intră în ochi.

Noua gama Care & Hold conține: fixativ de păr, spumă de coafat și gel cremă Nivea.

Prețuri recomandate:

Fixativ Care & Hold, 250 ml – 16,50 lei
Spumă  Care & Hold,150 ml – 16,50 lei
Gel cremă  Care & Hold, 150 ml – 19,80 lei

Voi ce produse de îngrijire a părului folosiți?

Articole recomandate

%d blogeri au apreciat: